Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch vasárnap, 10:44
Előzmény: #69437  Fsociety
Ellenben a CIA=USAID dollármilliárdos bizniszei, beleértve a 2014-es ukrán kormánybuktatást maga az álomdemokrácia. Az nem érdekes, végül is ezért halnak meg most százezres nagyságrendben.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:39
Előzmény: #69428  Placi82
A sok felesleges omlenges helyett alacsony intelligenciaval is kitalalhato (lenne),hogy a mai vilagot nem az atombomba menti meg a totalis haborutol,hanem a globalis uzleti erdekek es a kontroll megtartasa. Igy van ez Ukrajna eseteben,es igy van ez mindenhol. Az atombomba mindezt eltorolne,tok mindegy,melyik oldal vetne be eloszor. Kar volt erre ennyi karaktert elpazarolni,jobban jartal volna,ha elobb gondolkodsz ket diplomaval. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:20
Előzmény: #69437  Fsociety
Felkeszul Magyarorszag. Nem leszunk gyarmat. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:13
https://telex.hu/kulfold/2025/03/22/szerbia-moszkva-oroszorszag-tuntetes-szines-forradalom
Majd persze a ruszkik hagyjak,ahogy a helytartojukat elsopri a nepharag...ja,nyilvan...itt is csak annyi a baj,hogy tamad az EU,Nato...bullshit..
Fsociety
Fsociety vasárnap, 09:38
Szep probalkozas,de ettol megaradtal,aki valojaban vagy. Az internet nem felejt...
Shortelek vasárnap, 06:14
https://www.szabadeuropa.hu/a/molnos-peter-nem-akarok-lemondani-az-elrabolt-magyar-zsido-mukincsvagyonrol-amin-putyin-ul/33354957.htm
Ez a muszka nem csak egy primitív horda hanem a legnagyobb tolvaj is, orbán hiàba nyalja putyin valagát mert putyko nem csak egy ocsmány terrorista hanem még tolvaj bünõzõ is.
janosvitez vasárnap, 04:49
Az oroszok szépen huzzanak "haza" a 2014előtti határok mőgé..
Fizessenek kártérítést az okozott kárért..Meg örülhetnek is ,nem lenne   kötelező az orosz utlevelük eldobása ,és nemdeportálnák őket a szülőföldjükről.....így éljenek  boldogan ..
".béke és kölcsönös gazdasági  jóléti szimbiozis legyen köztük jövőben, ennek útjára lépjenek. "
Remélem erre gondoltál...
Warior vasárnap, 01:03
Előzmény: #69431  Warior
Ez csak,vagy  még csak játék!! 26 ország ezt szeretné?  
Istvan78 szombat, 22:56
Ajaj, ennyi zagyvaságot előadni érvek helyett! Én képtelen vagyok elolvasni, vannak akik nem tudnak és nem is akarnak vitatkozni. Csak nyomják a sok eszeveszett szöveget és jól érzik magukat ettől.
Placi82 szombat, 22:13
Es megvalami, hogy atjojjon  hogy sem Orosz parti sem. Ukrán parti sem USA ellenséges, vagy baráti nem vagyok. Azokat gyűlölöm akik egymás hasbaszurasara lelolesere, es uszitasara, hergelesére ravasz módon biztatnak.
Mit gondoltok. Miért nem volt az elmúlt 85 évben nagy milliós veszteséggel járó háború vagy világhaboru.??? 
A buták azt válaszolnak, hogy mert okosabbak lettek az emberek.....🤣🤣 Francokat... Ugyanolyan buták befolyasolhatokat és hergelhetok mint régen. Sőt jobban. Mert régen legalább olvasták és muvelodtek az emberek egy része. Már nem nagyon... Sajnos. 
Szóval a helyes válasz azért nincs totális háború 85 éve mert van atom és hidrogén bomba. Oroszoknak és USA nak is annyi ami 6 szor elpusztitja a világot, meg új zelandot is. 
Ergo akik letrehoznak a haborukat azok is meghalnak. ..... Nem csak a paraszt, a munkás és  mérnok, és tanár, orvos, a civilek, nők és gyerekek. mint a legutóbbi második világháborúban sok sok 10 millióan..
Hanema politikusok és bankarok, etc is. De akár nezhetjuk az első világháborút is. A következő VH amúgy inkább  az első VH rá hasonlítana, ha nem lenne atombomba. Ezért isten áldja Oppenheimer Szilárd  Leó, es Tellert Ede, es társai nevét..... Furán hangzik, de  én így látom speciális szemszögből... 
Szóval én így nézem a dolgokat. És drukkolok az Ukrán népnek, Orosz népenek hogy béke és kölcsönös gazdasági  jóléti szimbiozis legyen köztük jövőben,ws ennek útjára lépjenek. 
Placi82 szombat, 21:33
Előzmény: #69425  Shortelek
Eskuszom.kapok egy értelmes választ, akkor elfogadom. De akkor tessék cáfolni. 
A másik meg látom hova fognak a dolgok kifutni. És mivel nekem nem érdekem tolni senki szekeret. 
Elég volt nagyapa és dednagyapam áldozata, hogy mint a barmokat kuldtek a husdaraloba... 
Az én nagyapam előre szólt hogy mire figyeljek, parasztvakitassal, hergeles re,és kezd bekovetkezni.. 
Nekem nem kell háború, csak egy" "átlag  családos polgár "vagyok. Miért is lesz ez  jó ez nekem?  Azokat értem akik anyagilag érdekeltek. De nekem nem hiányzik egy háború.. 
Hagyjuk ezt. Parasztvakitassal hogy az oroszok Párizsig mennek. Ha Zahonyon atlepnek,meg Kína is kifarol az oroszok mögül...... Mert Kína üzletelni akar a világgal nem pedig harcolni... 
Ergo oroszok 180 millió kontra 9 milliárd ellen.. Na neeee
A világ EU n kívüli része azért nem ítéli el oroszokat, mert ők nezik  az előzményeket az elmúlt 10 évben...... . De  egy EU elleni támadásnak. Már nincs előzménye jogilag.. És amúgy is 1232 szor elhangzott hogy 30 km haladtak 3 év alatt, az bekaugetesben is lassú.. :)) 
De most azért megy a hergeles, hogy jövőre Londonban és Párizsban lesznek. 
Aha....... Jól van..... 
Aztán hogy? Logisztika? Eroforras?? Ok okozat és  cui prodest??? Ja azzal nem kell foglalkozni. Csak menjen a háborús uszítás.? 
Csak aztán nehogy a nyakunkra hozzák.... 
Placi82 szombat, 21:15
Előzmény: #69415  Borisz
Aki nem teljesen reszrehajlo vagy h...lye. Az pontosan tudja hogy működnek a színes forradalmak.....
Szerbek 20 éve vannak eloszobaztatva az EU ba. USA szetbombazta  azért amieertt például a koszovo a albanokat nem hagyta kivalni Szerbia  testéből. Tudjátok mint az Ukrán nemzettestbol se az orosz keleti kisebbségek és jogaikat csorbitottak.... Ohh wait!!!!! Akkor hogy van ez? Csak nem az érdek mentén van eldontve hogy az autonomiat követelő rész az lázadó vagy szabadsagharcos státuszt kap?????? :) . Majd a nyugati elit a geopolitikai érdeke alapján eldonti??? Na hagyjuk a parasztvakitast, köszike. Vicces... Romániában egy választást furtak meg írja el valaki miért is.??? Garantálom hogy a Facebook ak nagyobb szerepe volt nagysagrendileg abban hogy Biden preferáltja volt. Akit érdekel az olvassa el. Bocs  ezt a portált találtam gyorsan, biztos lehet találni külföldi komoly cikket is vagy valamihasonlót....

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20240827-itt-van-zuckerberg-vallomasa-a-cenzurarol
Facebooknak nagyobb hatása van az emberekre mint bármilyen szerencsétlen fos Orosz propagandanak. Mi is volt az konkrétan ami miatt Román választást bebuktatttak? Tényleg nem tudom. Aki tud konkrétumot írja már be.... Volt akkora hordereju mint a fenti cikkben foglaltak? Mert  ha nem akkor hogy van ez??? Na erről ennyit. 
Shortelek szombat, 21:06
Előzmény: #69424  Borisz
Majd jön placi és mindent megmagyaráz:))
Borisz szombat, 21:05
Előzmény: #69423  Shortelek
Igen. Ha esetleg lenne kedved, olvasd el a #69415-öt  :-)
Shortelek szombat, 21:03
Előzmény: #69422  Borisz
https://www.portfolio.hu/global/20250322/moszkvaban-targyaltak-magas-szinten-a-szerb-tuntetesekrol-749541
Na és ez? Hamarosan behívják a muszkát, aztán jõhet orbán ha szorulni fog a torkán a hurok.
Borisz szombat, 20:59
Előzmény: #69417  Shortelek
Nehogy El Curo-nak tituláld, mert túl spanyolos hangzású, még latin-amerikai migráncsok símogatójának fog tekinteni :-)
Shortelek szombat, 20:58
https://www.portfolio.hu/global/20250322/kim-dzsongun-uzent-feltetel-nelkul-tamogatjak-oroszorszagot-749543
Ezt a mocsadékot már rég le kellett volna rendezni, kurvára elkéstek vele.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek