Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 szerda, 23:44
Előzmény: #65152  Istvan78
István en sajnállak téged. Nagyon. Te egy meg nem értett ember vagy. Téged senki se ért meg akkor már! Se Zed, se én, se Robben, se Murdoch, se Sehmet, se senki.... Mindenki egyszerűen félreért..... De én unom már . Hát nem én vitatkozok veled évek óta hogy a világ nem fehér és fekete, ahogy értelmezitek hanem a dolgok és a világ tortenesei szürke arnyalatuak.? 
Na itt befejeztem. Maradok tisztelettel.. Pá 
Istvan78 szerda, 23:30
Előzmény: #65150  Placi82
Ez is egy hazugság részetekről, mert egybitesen tudtok csak gondolkodni, az árnyalt megítélés nagyon messze áll tőletek, szóval, hazugság, hogy általában véve az USA politikáját tisztának, erkölcsösnek állítottam volna be. Még az ukrán háborút illetően se történt ez teljesen, habár itt az ukránoknak van döntően igaza és mivel az amcsik támogatják ezt a harcot, ebben a relációban szimpatizálok velük. 
Szóval, hazudtok mindig, mert szeretitek az egyszerű, egybites magyarázatokat, megitéléseket. Olyan értelemben is, hogy aki nem veletek van, az mind ugyanazt képviseli a másik oldalon.
Istvan78 szerda, 23:24
Előzmény: #65150  Placi82
Örülök Aszad bukásának, de nem ez volt a kérdés. Azt állítottad, hogy dicsőítettem az Aszad megdöntőket. Várom, hogy mely kommentemben tettem ezt.
(Persze, tudom, várhatom, mert nem volt ilyen és terelni, hazudozni fogsz a végtelenségig.)
Placi82 szerda, 23:21
Előzmény: #65149  Istvan78
Hát úgy örülsz Aszad bukasanak mintha a magyar csapat vilagbajnoksagot nyert volna...
Mit kellene gondolnom.? Hmm? Következő etap se lesz jobb. Láttuk a tobbi arab országban..... És arra hívtam fel a figyelmedet. Hogy az USA által régen terroristaknak deffinialt 5-10millio usd  verdijasok, hősi forradalmarok lesznek. És forditva.... Lasd Oszamabinladen és társai élet útja .. Szóval óvatosan ítélkezel pajtás... 
Mert lehet 3 hónap múlva, újra iszlám államozni fognak és terroristazni az USA libsi mainstreamben . Meg hirtelen tomegsirokrol beszélni az ő oldalukon. Közben semmi se változott ott csak USA kulpoitikaja. Mert ezek a forradalmak megengedi aaz oroszoknak mégis a tamaszpontokat, vagy vissza akarják szerezni a most elvesztett Golani területet.... 😉😉😉😉
Mert USA elitnek  nincsenek barátai, csak érdekei!!!,
Na, ha így kételkednel, nem naivoznalak. 
Ui. Nem dicsoitetted, a forrafalmarokat, de drukkolsz nekik, ez atjon, viszont tényleg más írta a dicshimnuszokat.. :) Lehet igazuk lesz, de várjunk 2 hónapot, aztán itelkezzunk..... Szvsz
Istvan78 szerda, 22:29
Előzmény: #65148  Placi82
Várom, hogy melyik kommentben dicsőítettem az Aszad döntő szervezeteket!
Placi82 szerda, 22:18
Előzmény: #65145  Placi82
És mivel Istvanka nem Asszad mellett állok, se ellene. Mert nem. Éltem sziria a és nem tudom mi volt ott, az Arab tavasz leverese során azt tudom hogy ott volt az Iszlám Állam és az Al nuszra meg vagy 1 tucat másik szervezet akik ellene harcoltak és voltak civil felkelesek siita meg szunita ki tud igazságot tenni?? En igazságot tenni mint te nem tudok. 
Mert ez ennél bonyolultabb lehetett. 
És nem érted  mia bajom. Hogy aki az USA által verdijas  dzsihadistak terrorista volt  azt mára szabadság harcos.  Komoly allitasokat  tesznek ilyen pozíció emberek szinte semmi idő nem telt el. Kivizsgálásra esely sincs. Ezt a rohadtul manipulacio ezzel a farizeus hozzaállassal van tele a hocipom. És azokból akik esz nélkül szajkozzak, mint te
2014 ben  azov ott volt az USA legkomolyabb  szankcios listájan, állítólag okkal, pár évvel később  csodálatos hősök...... Valaki valamikor hazudik. A nép meg birka....... 6-7 nap alatt ilyen kijelentéseket tenni... Oda mert az elmúlt 6 nap  valaki odautazni egyáltalán a helyszínre vagy azt kommunikáljak amit az USA  mondanak.. ? Vizsgálat ennyi idő alatt? Ló. asz!!  USA pillanatnyi érdeke alapján megy mainstream hirek. Na mert kinek a kezében van? 
Ha holnap megtamadjak a golan fwnnsikot a dzsihadistak mert megbolondulnak véletlenül . Akkor USA bombázni kezdi őket,muszájbol na akkor leszel sz.rban.🤣. Sebaj gyorsan megirja mainstream mit kell gondolj. 😉 Hát az onnalo gondolkodás, ketelkedes hiánya ide vezet. Majd megmondjuk neked mit gondolj. Semmi baj. 
Istvan78 szerda, 22:17
"Sokan mondták  hogy naiv vagy legalább 10 en. Meg a sajátjaid is tudják..... De hát szükség van hasznos  i.......kra."
Ez is hazugság, legfeljebb te mondtad meg Mudroch. A sajátjaim az én kommentjeimet lájkolják és te vagy a hasznos idióta, ez a helyzet.
Istvan78 szerda, 22:11
Te örökké fantáziálsz, s a fantazmagóriáidat azonnak ténynek rögzíted magadban, s próbálsz meggyőzni másokat is, hogy azok tények. Mi az,, hogy 100 szakértő kell és hasonlók, ezeket az ujjadból szopod. Az Aszad erndszer bűneinek felderítése nem most kezdődött, narégóta sokat tudnak róla és te úgy beszélsz tömegsírokról, mintha egy krimiben egy eltűnt személyről lenne szó, s találnak egy csontvázat, s gondolják, hogy a csintváz az eltűnt személy. Korábban is tudtak a börtönökről, a kínzásokról, a saját lakosság elleni vegyi gázpokról, a saját lakosság elleni bombázásokról.
Te beszélsz libsi gondolkodásról? Folyamatosan képzelegsz, mindenféle negatív dolgokat kitalálsz az ukránokról.
Az meg egyenesen röhejes hazugság, hogy én vagy bárki dicsőíti az Aszad megdöntő terrorista szervezeteket, az amcsi se dicsőítik, sőt lebombáztak szíriai katonai raktárakat, hogy ne kerülhessenek "rossz kezekbe". Te és a Mudroch a képünkbe hazudtok.
Hozz egyetlen kommentet, ahol én vagy bárki kommentelő innen dicsőítette a terrorista szervezeteket! Várom!
Placi82 szerda, 21:51
Előzmény: #65138  Istvan78
 Te nem ereszkedsz le  a szintemre? Akkor a sztratoszferaba kellene felmasznod pajtás., 😀Mikor menekült el Asszad? Mennyi idő telt el.? Milyen jogszerű alapos jogi vizsgálat történhet szerinted te...... Nagyon okos. Én ereszkedek le a te szintedre. Sajnos. Ott vannak sírok. Ki nyilatkozta hogy 157 ezer embert öltek meg Asszad ék? Akik kivegeztek őket az nyilatkozta? Ott van  ez az ENSZ háborús bunoket vizsgáló megbízott és ilyen rövid idő alatt minden TÁRGYI BIZONYÍTÉKOT BEGYUJTOTTEK???? NA NEEEEEE. A legfeluletesebb  és leggyorsabb trehány vizsgálathoz is kell legalább 100 szakértő a helyszínen és 3 hónap minimum. Ellentmondasok vizsgálata tanú vallomások, azokról videofelvetelek és jegyzokonyvek etc....
És ezek kozhiteles dokumentáció bemutatása es ENSZ  bíróság elé tárasa nyilvánosan. Mondtam én hogy libas bolsi fajta gondolkodás módod van sajnos. Hagyjuk már mögöttünk ezt a Rákosi felé 1 nap alatt ítéletet hozunk mert ezt kivanta Rosenfeld Matyas elvtárs. Nem azt vitatom hogy nem történt meg vagy megtortent vagy azt hogy a dzsihadistak is tették hasonlót anno, etc. Mindent elhiszek De. Bizonyíték nekem a bírósági ítélet a tárgyi bizonyítékok alapján. Nem kell Asszadnal ott lenni, el lehet ítélni tavoleteben is. De ennyi idő alatt bármiféle jogi kijelentés..... Ugyanmar
Egy gyilkossági ügyben se hoznak ítéletet akkor se ha kamera felvétel készült róla.. Itt meg tuti hogy nem dokumentak ezt kamerával......... 
Nem védem Asszadot, de röhejes hogy most ki van neked adva hogy a dzsihadistak át kell dicsoiteni és drukkolni és akkor ők a szabadsagharcosok. Ja tegnap meg terroristák voltak 10 milliós verdijjal a fejükön az USA által. Ne már Pistike. Naiv vagy. Ebből is látszik hogy az USA adminisztráció érdeke most az hogy szabadsagharcosok lettek a dzsihadistakböl. Olvastam erről 1986 Szovjet - Afgan háborúban Oszama bin laden. Akkor hős volt, hogy csak naa!! utána meg a sátán maga mikor USA ellen fordult. . Naiv vagy te Istvánka, mit nem bírsz ebből felfogni..? Ez politika. Most az USA a érdeke hogy a világ örüljon Asszad bukasanak, de meglatod olyan káosz lesz mint Libiaban és Afganisztánban ott hagyják mint kutya a sza.rat. A lényeg hogy a Ruszkikat kiseperjek onnan. Sikerült. Izrael ideiglenesen elfoglalta 1970 és években a golan fennsikot  most ideiglenesen (örökre) a maradék  többi részt. Mert ugye kell a biztonsagi zóna. Jár nekik. Az oroszoknak nem!! Igaz? 😉
Sokan mondták  hogy naiv vagy legalább 10 en. Meg a sajátjaid is tudják..... De hát szükség van hasznos  i.......kra. (Lenin) 
Placi82 szerda, 21:25
Előzmény: #65141  vigkrisz
Ennyi idő alatt a repülő se ér oda átszállás nélkül  tisztelt Krisz úram. 😉.
A szállodába megerkezni, kicsomagolni es első megbeszelest, meetinget megtartani az kb 1 hét meg pluszba. Vagy ez a fickó a jövőbe lát.? Akkor a lottó számot is mondhatja. Vagy egy CBOE VIX értéket nekem 25' májusi call opciora. Az is elég nekem 😉. Ez így nem kosher, ezt nem szeretem a mai világban a  manipulaciot minden szinten, médiában, és minden  fronton....... 
Istvan78 szerda, 20:14
Előzmény: #65142  Murdoch
Nem "járulékos veszteség", Hága felvette a háborús bűnösök listájára, még az amcsik is tiltakozta a túl magas civil áldozatszám miatt. De azért mégiscsak más, hogy a Hamasz legyilkolt 1500 civilt, ezután kezdődött egy háború, amiben nem voltak elég figyelemmel az arab civil áldozatokra, minthogy egy diktátor 10 éven keresztül börtönbe veti, kínozza az ellenzékét és 100 ezer embert a saját népéből egy tömegsírba temet. Nem érzel különbséget?
Murdoch szerda, 19:37
Előzmény: #65141  vigkrisz
Pár nap alatt a világ hirtelen tökéletesen tisztában lett a tömegsírokkal, kivizsgálva minden, expressz módra. De az, hogy gázában töredék idő alatt halomra lett bombázva közel 50k civil, zömmel nő és gyerek, az járulékos veszteség. Felkészülnek a szíriai kurdok, ugye te ezzel villogtál, hogy szegények mi lesz velük, akkor szólhatnál a rezsimet buktató törököknek, az usa most készül ellenük szankciókra. Aljas egy világ van, azt meg kell hagyni.
Istvan78 szerda, 18:03
Előzmény: #65137  Placi82
Front ide-oda hullámzott, de a különböző terroristák által megölt 100 ezer embert, függetlenül attól, hogy ki, hol ölte meg, összehordták egy helyre, szabályos hatalmas gödröket ástak és oda temették folyamatosan, ahogy a 10 éves háború zajlott. Így képzeled, ugye!
Istvan78 szerda, 17:55
Előzmény: #65137  Placi82
Csodálkozom magamon, hogy már megint leereszkedek a szintedre, nem kéne...
Istvan78 szerda, 17:54
Előzmény: #65136  Placi82
"Az ENSZ háborús bűnöket vizsgáló főmegbízottja szerint tömegsírokat tártak fel Szíriában az Aszad-rezsim bukása után. Stephen Rapp arról beszélt, hogy Bassár el-Aszad olyan halálgépezetet működtetett, amelynek 2013 óta legalább százezer, de az is lehet, hogy 157 ezer ember esett áldozatul."
Tanúk besélnek az egész gépezetről, itt egyetlen dolog jöhet szóba, hogy egy részük az apja műve.
Csak úgy tudom minősíteni ezt a reakciódat, hogy vagy te vagy hülye vagy hülyének nézel mindenkit.
Placi82 szerda, 17:51
Előzmény: #65135  Istvan78
Ja és a polgarhaboruban a front ide oda hullamzott. Mikor az Oroszok beavatkoztak, már Asszad szinte teljesen egy kis területre kiszorult már nem emlékszem, de valahova az Alavita hegyekbe.....
Én nem azt mondtam hogy nem. Asszad végzett a lazadokkal ahogy a lázadok se bántak kesztyűs kézzel Asszad embereibel gondolom.... . De a dolgoknak két oldala van. KI KELL VIZSGÁLNI, eS TÁRGYI BIZONYÍTÉKOK UTÁN KIJELENTÉSEKET TENNI.....Sőt akkor felelősségre vonni.... 
  De Pista ez libsi bolsi tempó? Nagyon meg neked. . Előbb az ítélet elvtársak? Bizonyítékok, nemzetközi kivezenyelt ügyességi tárgyi bizonyítékok és utána ítélet Asszad ellen. És akkor akár ki is lehet kérni.. Lehet pár év múlva változik a helyzet és kiadjak. De azért egy polgarhaboruban ahol dzsihadistakat most piedesztara emeljük mikor 10 millió dollár volt az USA részéről a vezetoikre a verdij az USA részéről.?? Mert terrorisstaknak mondták őket? Akkor már osszezavarsz pajtas. 🤣Mikor mit higyjek már el? Most akkor 10 milliós verdijas terroristák  az USA szerint, es eltellik par év és hősök? Én mindent elhiszek Pista
 Csak döntsetek  már el, melyik az igaz? Na? 
 Mert azoknak az embereknek  akiknek van memóriája és olvass, és gondolkodik mint én  azok már mit higyjenek.. 🤣🤣
Placi82 szerda, 17:38
Előzmény: #65135  Istvan78
És? Ujsagirok írtak.. Olvastam én hamarabb mint te. Van egy tomegsir vagy több és akkor kijelentjuk hogy Asszad műve az összes? Lehet hogy az övé lehet hogy vegyes.. 
Hát ne haragudj ezt a bolsevikok tempot... Mint a tanúban"" elnézést ez már az ítélet?? ""
1) Független nemzetközi ugyszsegi vizsgálat DNS elemzések jegyzokonyyvek tanumeghallgatasok mindenkitől. A nemzetközi ügyészség álljon nemzetközi ugyeszekbol :USA, Svájc, Irán, Kínai, orosz, Indiaiai, Német, Vietnami, etc..  Na így kell ezt kérem szépen. És akkor elfogadom
És vizsgálják ki az ügyet. 
1 hullát ha találnak a Dunába akkor a nyomozó ügyészség több hónapig nyomoz, felderítenek, és tanukat hallgat meg és vadat emel. Na akkor VAN GYANUSITOTT!! 
Istvan78 szerda, 17:29
Előzmény: #65134  Placi82
Teljesen tájékozatlan vagy, de 10 mondatban beszélsz összevissza mainstreamről és hasonlók. Csak egy keresést kellett volna megejtened, de persze te csak orosz forrásokból tájékozódsz..
.
https://index.hu/kulfold/2024/12/18/sziria-tomegsir-bassar-el-szad-kozel-kelet/
https://hu.euronews.com/2024/12/17/szazezres-tomegsir-sziria-zoldsegszallito-hutokamion-aszad
https://www.portfolio.hu/global/20241218/aszad-bukasa-utan-valik-csak-vilagossa-milyen-kegyetlenkedesek-folytak-az-orszagban-megkezdodott-a-tomegsirok-feltarasa-730581
.
Közel Damaszkuszhoz, mindvégi Aszad uralma alatt lévő területen két helyen vannak a tömegsírok... olvass
Placi82 szerda, 17:13
Előzmény: #65128  Istvan78
Ezt az Asszad felé tömeg gyilkossagra, hogy ezt mind Asszad parancsára követték el polgári áldozatok ellen az evekig tartó polgarhaboruban van valami konkrét bizonyítékod?? ? Hát ott mindenki harcolt mindenki évek alatt. Katonak is haltak szazezrevel és polgári aldozatok
 is. Dzsihadistak senkit se öltek meg meg, sőt kormány katonakat is engedték.?? Biztos nem tömegsírba tették őket?? És a dzsihadistak ha Alavitákat öltek, azokat hova tették. Olyan nagy volt a káosz hogy honnan tudni így utólag hogy a tomegsirokban kik vannak és kik öltek meg őket?? USA nem bombazott arrafele az oroszokkal együtt?? Csak kerdem. Mert ledobbenek ezeken a mainstream kijelentéseken. Hol vannak az adatok a nevek a levezetésnek, hogy ezeket mind egy szálig Asszad ölte meg heccbol??? Komolyan? Hol? 
Leirta a fizetesbol élő mainstream ujsagirok? Akkor az már isteni kinyilatkoztatas, tuti biztos? Aha értem.. Abban az őrült káoszban ahol vagy 20 harcoló csapat nyomta egymás ellen a Sziriai  polgarhaboruban.?! . Ott minden egyes  halott Asszad rezsim lelkén szárad. Dzsihadistak, és a többi 19 katonai  szervezet +usa csak csak és kiskutyus kölyköket mentettek az orosz  bomazasoktol....? Értem.. Jól van Pista... 
Placi82 szerda, 16:47
Amúgy a modik f.szert nem vágják már ki ezt a "motorost "😉. Nagyon unalmas már a minuszolasa. Megint majd el fog kezdődni hogy "verseny" lesz  és 366 minusz és 365 plusz egy egy hozzaszolasnal???. Hiába ovatoskodsz haver kiszurhato hogy megint aktivizaltad magad....
De hogy a moderátorokat ez nem zavarja..? Ez érdekes....... Klont nem tiltja a portfólió szabályzata uraim???
Placi82 szerda, 16:14
Előzmény: #65129  Istvan78
Meg tehetne Putyin hogy a tavaszi vagy az őszi besorozottakat beveti egy elnöki rendeltettel. Az 700.000-700.000 embert jelent! Azzal már meg tuzersegi támogatással meg egy kis taktikai kis sugárzásu de nagy romboloereju atomtoltetel felszerelt Kijalakkal egészen Normandiaig is mehetne nem hogy ukrajnaig. De lenne újabb  sok százezer orosz halott. És lehet  hogy akkor az őszi állományt is be  kellene vetni sőt az előző évi 1.4. Milliós sorkoteleseket is azaz 2.8 millió orosz katonát.  Szerinted???
Ebbol is látszik hogy Putyin szereti a fajtáját. És népe is ezért szereti ot
 Kubai, csecsen, Afgan, Szahelei, zsoldosok boetontoltelekeke amnesztiaeet azokat küldi be a pokolba és elit ejtoernyosok és a specnazososokat, de ők ezt vállalták... meg a regularis Donyecki hadero van  ők állítólag a legjobbak, mert igen duhosek a 2014-2022 ig el (nem) követett csúnya dolgok miatt!!  Ha érted mire célzok,  majd mindegyiknek van sérelme, vesztesége meg a háború előtti időszakból.. .... 
Szóval ezért kell 11 ezer  eszak koreai zsodos és nagy tétet teszek rá hogy rendel meg egy 30-50 ezres eszak koreai kiegészítést is csengő aranyért .. Miért a nyugati zsoldosok az USA meg az EU adofozetok pénzéből harcolnak Ukrajnában meg képeznek ki meg irányítják a hírszerzési a műholdak át, a nagy hatotavolsagu rakétákat. Vagy azt hitted Pista hogy ezt ingyen teszik évek óta?????. Ugy nem? 🤣🤣🤣Az Oroszok is fogynak, mint a Németek, spanyolok, olaszok, Magyarok  mert nem szülnek az orosz nők 3 gyereket már......
Miért írtsa ki a saját fajtáját??? 
Bezzeg . Z pedig küldi a darálóba az" echte" ukránokat.  Egyiket a másik után. És nem hivatásos sokat zsoldosok át mert azok már kevesen vannak hanem a "furgonosokat".... 
Előbb utóbb beveti a 18 éveseket és a nőket is ha kell.  50 MILLIÓS ukrán lakosság volt 90 és években. Most a fele sincs meg Ukrajnában........ 
Na akkor lehet ezen  elgondolkodnod. 
Putyin olyan amilyen, de ő echte orosz, és védi a fajtáját. Ellentétben egyessekel.... Ezért van 90%os népszerűsége!!! , miközben a politikai pártja 60%ot se éri el......! 
De kíváncsi lennék egy svajci tényleg független népszerűség kutatásra Ukrajnában. No nem arra amit a BBC mér. Hanem egy igaz Svajci partatlanra.....
És ugyan ez Oroszországban.... 
Mindenki tudja mi lenne az eredmény. Sőt elarulom az USA, és Angol titkosszolgálat tudják is......
Istvan78 szerda, 14:41
Előzmény: #65130  Murdoch
Hú de sikerült kiverekedned magad a blamázsból...
Murdoch szerda, 14:22
Előzmény: #65128  Istvan78
Persze, bla-bla haver.
Istvan78 szerda, 14:07
Előzmény: #65127  vigkrisz
Mennyire gáz már ez az oroszoktól, hogy 3-4 hónap után észak-koreaiak segítségét kellett kérni, hogy kiűzzék a földjükről az ellenséget? 
Istvan78 szerda, 14:04
Előzmény: #65126  Murdoch
De, befogadta, már előzetesen megnegedte neki, hogy 20 lakást vegyen ott és Putyin menekítette ki és fogadta be. Nem tudom, mit remélsz attól, hogy nyilvánvaló tényeket próbálsz letagadni? Csak égeted magad.
Muszáj neked mindig hazudni, néha-néha tarthatnál szünetet is. Senki nem tartja hősnek a hts-t itt és nem gondolja, hogy demokrácia lesz hirtelen. 
.
Egyébként az iraki-iráni háború esete nem hasonlítható össze ezzel az Aszad-féle tömeggyilkossággal. Ott az amcsik a háború során felderítési adatok átadása történt Iraknak, s valószínüleg tudtak róla, hogy vegyi fegyvert is alkalmaznak az irakiak. Itt meg módszeresen irtotta a saját népét Aszad. Persze te nem tudsz különbséget tenni, bármely szálka az USA részéről megfelel bármilyen gerendának orosz részről.
vigkrisz szerda, 13:34
Előzmény: #65126  Murdoch
Murdoch szerda, 13:33
Előzmény: #65123  Istvan78
Nem befogadta, hanem támogatta.
https://444.hu/2013/08/27/volt-ido-amikor-az-egyesult-allamokat-nem-zavarta-a-vegyi-fegyveres-nepirtas
Persze hogy nem emléxel ilyenekre, mivel szelektíven olvasol. Ellenben az, hogy egy hét alatt a hts terrorszervezet mesebeli hős lett, mutatja, hogy már minden mindegy. Gondolom most azzal fekszel le, hogy holnaptól Szíriában skandináv szintű demokrácia lesz.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 13:15
Előzmény: #65118  the_outsider
"Egy rossz béke többet ér, mint egy  bármilyen jó háború!!!!!!!"
____ ezt nem gondolják komolyan _________
Putyinnak megvolt a rossz békéje, amikor a nyugat állítólag köpött az orosz érdekekre.
De az ebbe a topicba írógató oroszbarátok is csak addig hangozatnak ilyeneket, amíg nem gondolnak bele abba vagy nem is értik, hogy ez az állítás keményen elítéli az orosz agressziót.
Istvan78 szerda, 13:06
Előzmény: #65123  Istvan78
Ezt a Putyint támogatják az oroszbarátok...
Istvan78 szerda, 13:05
Előzmény: #65122  vigkrisz
Ennek az embernek adott menedéket Putyin, ennek volt szövetségese, pedig biztosan tudtak róla, mit művelt a saját népével.
Nem emlékszem arra, hogy az USA valaha befogadott volna egy ilyen szintű tömeggyilkost.
Murdoch szerda, 08:28
Előzmény: #65119  vigkrisz
Mondja egy ex Al Kaidás terrorista. Most már ez lesz az új nyugati értékrend? Szuper, asszem most már tényleg bármit be lehet hazudni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek