Oroszországban meg akarják buktatni 2014 óta Putyin. Mert ha olvasnál, és értelmeznem akkor tudnád, hogy Oroszországot, pedig mikor már az egész nyersanyagvagyon a neolib ék kezére került. Akkor Putyin 2000 tol 2008 ig elturte a harcsolast. Aztán mint Oroszország sok száz éves történelme én kijebb rugdosta őket. A Oroszország és Kína valahogy a saját maguk urai szeretnek lenni. Hagyni kellett volna békében Őket. A Ruszkik szépen el lattak a világot olcsó nyesanyaggal" gombokert" Kínaiak meg rettenetesen olcsón termeltek, és miszolgaltal a nyugati világot és elfogadtak a termékeket és aruikeet a frissen nyomtatott dollárt, ami szinte semmibe se került az USA nak. Mert a FED annyi dollárt ny amennyit nszegyel. Ezt úgy képzeld el mintha neked lenne otthon egy 100 dollarosokat nyomtató nyomdad. De ez se volt elég a szemeteleneknek. Nem, nem....
Bele akartak szólni a belső uyhe9kne, politikajukba, kívülről támogattak Londonból, és New York öl bizonyos szervezetek belső bomlaszto fizetett erőket oroszorszagba és Kínaban. És ez lett belőle. Ja és még Kissinger aki egy igen okos diplomata volt meg ő is azt mondta hogy Oroszország biztonsági JOGOS aggalyait 2014 tol illene figyelembe venni a neolibsiéknek. De hát nem hallgattak rá...... Súlyos hiba volt
E miatt rogyadozik a patyomkin rendszer.
Hát ennyi. Ja persze tudom hogy az itteni megmondo emberek okosabbnak tartják magukat "oroszbarát🤣" (vicc volt) zseniális Kissingernel. De azért több szerénység elvtársak! :)
Bele akartak szólni a belső uyhe9kne, politikajukba, kívülről támogattak Londonból, és New York öl bizonyos szervezetek belső bomlaszto fizetett erőket oroszorszagba és Kínaban. És ez lett belőle. Ja és még Kissinger aki egy igen okos diplomata volt meg ő is azt mondta hogy Oroszország biztonsági JOGOS aggalyait 2014 tol illene figyelembe venni a neolibsiéknek. De hát nem hallgattak rá...... Súlyos hiba volt
E miatt rogyadozik a patyomkin rendszer.
Hát ennyi. Ja persze tudom hogy az itteni megmondo emberek okosabbnak tartják magukat "oroszbarát🤣" (vicc volt) zseniális Kissingernel. De azért több szerénység elvtársak! :)
OROSZ-UKRÁN háború