Ment a menekülési útvonal hangoztatása egész nap. Nekem is feltünt (ez olyan mint azt mondaná HAGYJÁK EL OTTHONUKAT) Neki külön folyasó kell!! https://444.hu/2022/02/25/engedje-hogy-oroszorszag-foglalja-el-amit-akar-csak-hagyjanak-nekunk-beket
Na, az ilyen faszságokat is ki képes kiszúrni (és a ,,szemére" olvasni!? :)) Mármint a mai cikkben. Még be is karikázták egy képen,hogy hosszú a körme. Nekem mondaná ezt valaki, biztos mondanám,hogy: na és, a f.om is, mégse reklamál senki! :))) (Na,természetesen nekem rövid.. a körmöm. (is) :)))))))))
Putyin még a saját kormánytagjaival is 30m-es íróasztal másik végére ül csak. :-))))
Törölt felhasználó2022. 02. 28. 23:04
De nem lehet abban a terrorban élni hogy putyin belengeti az atomot és bármit megtehet. Ha itt nem lép a Nato akkor majd később kell. Ezért lenne sokkal egyszerűbb ha valamelyik oligarcha adna neki egy betonpapucsot :)
Ja, pont úgy adja, mint aki futni akar... Ha beszari lenne,már nem lenne ott. Ha ezek után meg kénytelen lesz futni,azt már akkor is emelt fővel teheti. Nem 1000 Km-ről szemléli az eseményeket,mint a másik oldal vezére.
Azért ha szigorúan nézzük, Putyin NATO ország területén vetett be vegyi fegyvert, meg felrobbantott egy csehországi lőszerraktárat. Erre volt egy kis európai ejnye-bejnye, nem kellett volna...Arra kíváncsi lennék, ha Moszkvában használt volna a MI 6 polóniumot, vagy Ufában robbantott volna fel egy raktárat a NATO, akkor mit csinált volna? Omlojon csak rá az egész kóceráj, kutya nem fogja sajnálni.
Ez majdnem aggasztóbb,mint az Ukrán helyzet! 2 napja írtak Orosz csapatösszevonásról a Fejérorosz-Lengyel határ oroszosabb oldalán az Orosz haderő részéről. Akkor azt mondtam,hogy a NATO tud valamit,ha ekkora ütemben hordja az erősítést a keleti határokhoz. Lehet,hogy tényleg nem az a terv, hogy Ukrajna után megállnak az Oroszok, bár mostanra már szerinteem elgondolkodtak, hogy lehet, mégse jó ötlet tovább indulni a lengyelek felé mondjuk.
Ne hidd, hogy a kárpátaljaiaknak egy esetleges orosz bábállamban jobb sorsa lenne. Az orosz vezetés pláne nem a kisebbségi jogok iránti tiszteletéről ismert. A kisebbségek egymás elleni kijátszása jobban megy nekik, mint minden birodalomnak.
Én viszont attól tartok, hogy ma éjjel a ruszkik szétbombázzák Kijevet. Ment a menekülési útvonal hangoztatása egész nap. Az után meg a nehéztüzérség jött eddig mindig. 27 km-es sor az már valami. De ne legyen igazam!!!
OROSZ-UKRÁN háború