Gondolj bele , futsz egy versenyt , gyengébbek az izmaid mint az ellenfeledé , de kapsz egy kis doppingot, azonban nem eleget ahhoz, hogy nyerj . Mi az eredmény ? Izomszakadás, esetleg szívinfarktus a dopping miatt, de ugyanúgy vesztettél , csak még azt is előszedik , aki a doppingot adta. Megéri ? Nem.
ki a fasz trolkodik? mosolygok? max rajtad, de nem mosolygok hanem nevetek. ne haragudj, de az a véleményem, hogy egy rendkíbül buta és megvezetett ember vagy. Remélem néha majd 1-2 könyvet a kezedbe veszel az arckönyvön kívül is.... ;))
Nem írtam hogy vesszenek . Csak azt , hogy most talán megtanulják milyen az , amikor ők mennek neki ártatlan embereknek. Élj te úgy , hogy megvernek ha megszólalsz az anyanyelveden , vagy nem tanulhatsz azon a szabad akaratodból , tulajdonképpeb diktatúrában élnek a helyi magyarok ott . A halálát senkinek sem kívánom. Azzal hogy nem avatkozunk be , hamarabbi békét érünk el , mert muszáj lesz feladniuk ha nincs elég fegyver. Csak a mészárszékre küldjük az ukránokat és magunkat is , ha muníciót adunk a vérengzéshez , mert megfordítani nem tudjuk az eredményt azzal.
Én csak annyit kívánok neked hogy majd akkor is mosolyogj meg trollkodj itt mikor itt lövöldöznek. Mert elnézve az elborult agyú KGB-s atyuskát, van rá esély sajnos.
arra reagáltam, hogy a kollega azt mondta egy globalizált békés világban élünk: ehhez képest legalább 30 országban volt tavaly fegyveres konfliktus. te ebből arra következtettél, hogy én háborúpárti vagyok és, hogy rendben van, hogy valakit lelőnek. Ne haragudj, de nem látom értelmét a további párbeszédnek veled.
-hagyjad Ők háborút támogatják...Leírni ténykényt nem osszák meg CSÚPA KÉTSZŰNISÉG. Mennyi ÁLDOZAT KELL ENNEK AZ UKRÁN SZÉLHÁMOSNAK..na ez van ezt is elértük.
Nagyon helyes ! Az egész EU-nak és NATO-nak amíg csak lehet, ki kell maradni , ahogy nekünk is . Nem kell, hogy orosz katonai célpont legyen egy Magyarországon átmenő fegyverszállítmány . Nem az elhúzódó háborúban érdekelt az EU és mi sem . Az ukránok nem nyerhetnek , a plussz fegyver csak a háború elhúzódását szolgálja , győzelmet biztosan nem. (Egyébiránt az ukránok esetleg majd magyarbarátabbak lesznek a háború után …. Most kell a segítség , de magyarul nem lehet megszólalni Ukrajnában … hányinger .. )
OROSZ-UKRÁN háború