Bár itt tartanánk, de ha megnézema hatvanpusztai birtokot, nos nem éppen szerény körülmények közé fog költözni. " Orbán falura vonul majd vissza, ha eljön az idejeEzután
rátért arra, hogy a baloldal mindig a régmúlthoz kapcsolja a falut, de
Orbán szerint igazán minőségi életet falun lehet élni, szerinte az
trendi. „Magam is erre készülök, ha már itt befejeztem a munkámat” –
mondta."
"A 17 éves fiam...mindennap keresi az Urat (szó szerint órákat tölt Vele: bezárkózik szobájába, imádkozik, dicséri és magasztalja az Urat)." . Egy tizenéves fiú bezárkózik a szobájába és órákat tölt egyedül? Nem akarok a szavaidban kételkedni, de nekem totál más jut az eszembe arról, mit is csináhat :))) (mindenki arra gondol, amire akar, főként ha nem felejtjük el, milyenek voltunk, amikor annyi idősek voltunk vagy a gyerekeink abban a korban vannak/voltak.)
Az lehet, csak olvasom, hogy ez 1919-1921 között/környékén az USA-ból visszetért magyarok terjesztették el Magyarországon - az USA-ban 1900-ben alakult. Csak azért nem szekta, mert az egyházat bejegyezték itthon. A tanításaik alapján nem csodálom krida megszólalásait. Na jó, tanultam egy kicsit.
"Az evós agymosás nem ezt sugallja... " . az evolucio nem az élet keletkezését tárgyalja! az eddigi fogalmazásaid arra utalnak hogy teljesen félreértelmezed vagy a másik lehetőség, hogy nem ismered! (a lényeg hogy már megcáfoltad:)
Rákerestem: "A nyelveken szólás (glosszolália) elsősorban a pünkösdi-karizmatikus keresztény mozgalmakra jellemző. Ez a jelenség a Szentlélek különleges megnyilvánulásának számít, és a hívők szerint isteni ihletésű, ismeretlen vagy mennyei nyelveken való beszédet jelent." "Magyarországon is jelen vannak a pünkösdi és karizmatikus keresztény közösségek, bár ezek kisebb létszámúak, mint a hagyományosabb vallási irányzatok (pl. katolikus, református). A pünkösdi és karizmatikus közösségek főként a protestáns keresztények között találhatók, de a katolikus egyházban is léteznek karizmatikus közösségek, amelyek a katolikus karizmatikus megújulás (vagy más néven „katolikus karizmatikus mozgalom”) keretében működnek."
És az újabb hazugság is hamar jött: "Nem vagyunk egyedül, de mi vagyunk az első lázadók, meg is büntetnek bennünket: ezért fizetünk naponta 1 millió eurót. Amire az ember felszisszen, az mégiscsak komoly pénz. De ha kiszámolom, hogy mennyibe kerülne, ha beengednénk őket, akkor még mindig akkor jövünk ki olcsóbban, ha ezt kifizetjük, és nem engedjük be a migránsokat" Senki se akarja, hogy beengedd.... azt akarja rajtad kívül az összes ország minden népe, hogy folytasd le a menekültügyi eljárást, aminek a vége ugyanúgy lehet kitoloncolás is! A saját pénzeddel játszál, ne az emberek pénzével rulettezzél!!!!!!!
"megkapta a nyelvekenszólást is, " ???? Ez meg mi lehet vajon? Amúgy gratula a fiadnak, hogy ő is tud nyelveken szólni, mint annyi millió más hitetlen ember is.
Én inkább Jehova Tanúit fedezem fel benne. Sajnálom Krida fiát, hogy elvesztette a józan eszét és a normalitás, de ez nem az én dolgom. Mindenki abban hisz, amiben akar. Csakhogy az a különbség Krida és közöttem, hogy én nem akarok megtéríteni senkit, csak a véleményemet fejezem ki ezzel kapcsolatban.
Túl hamar jött ki...1 évvel később kellett volna, addig még az ellenzéki szavazó is el fogja felejteni,nemhogy a bizonytalan vagy fideszes érzelmű (már ha azok közül bárki is meg fogja nézni). Ez a téma már elérte azoknak az ingerküszöbét, akiket ez a téma érdekel. Én olyan filmeket készítenék, hogy melyik környező országban mennyi jelenleg a boltokban az alapvető élelmiszerek ára és mennyi itthon, majd bemutatni hogy néz ki náluk az alap EÜ és oktatási,tömegközlekedési szinvonal,bemutatnám a lengyel 160-200-zal közlekedő vonatokat, majd végül megszólítanék pár lengyel,cseh, horvát, román,bolgár családot, hogy az elmúlt 8-10 évben hogyan javult az országuk gazdasági eredményeik hatására a mindennapi megélhetésük. és ezt adnám le minden vidéki Tiszás országjáráson a csóró járásokban.
"Egy Putyin-kritikus, háborúellenes orosz zenész kizuhant tizedik emeletei lakásából, épp, amikor nála jártak a rendőrök . A rendőrség szerint Vagyim Sztrojkin a razzia idején „átment egy másik szobába, sietve kinyitott egy ablakot, és visszafordíthatatlan tettet követett el”." . No comment...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!