Nem várom el tőled, hogy észrevedd: semmi összefüggés nincs az általad és általam leírtak közt. Mindössze azt jelzi: sikerült még a fantáziádat is ledegradálnod.
A Himnuszunk nem hazudik és soha nem évül el. Vezetőink tesznek róla, hogy folyamatosan bűnhődjünk. Igaz, sok himnusz szövegét nem ismerem, de a Magyar eléggé szomorkás. Megbűnhődte már e nép a jövendőt? NEM! Ha ilyen vezetőket választ, megérdemli, hogy kirabolják.
mutass már egy okori leírást hogy a nap körül kering a Föld! hogy több csillag létezik és nem csak az az egy, a Nap! és hogy több száz mrd galaxis is létezik, mindegyik több száz milliárd csillaggal! hol irja ezeket a mesekönyved, idézd már be! ezeket az információkat valahogy elfelejtette közölni az istid, (meg mindegyik vallás teremtéstörténete is) :))
A tudományban talán nem, de az irodalmi nóbel díj odaítélése elég szubjektív. Ez hasonló, mint a golden globe, ahol feltűnően sok zsidó vonatozású téma nyer.
Már régen ott van, csak még néha-néha kiengedem, de valószínűleg rövid időn belül lezárom :)) szerintem újra és újra felhozza a vallás-gender-vakcina-trump-afd-migráció témát, de valójában nem megy bele egyetlen témába sem, mert gyanítom, semmihez sincs elég tudása/érve/szókincse.
lemaradtál a lényegről? :)) . "Kásler spekulációnak minősítette az ősrobbanás-elméletet, az Einstein-féle tömeg-energia ekvivalencia képletről (E=mc²) pedig azt mondta, hogy már megcáfolták. Pedig nem is cáfolták. Kásler úgy látja, az emberi gondolkodás „színvonala” az utóbbi 2000 évben semmit sem fejlődött, a görögök már mindent leírtak, a halálos betegségek 70-80 százaléka elkerülhető a tízparancsolat betartásával." . nah ugye .... "a halálos betegségek 70-80 százaléka elkerülhető a tízparancsolat betartásával" :))) mondta ezt kedvenc tudósunk a koranajárvány elött! :))
Ebben ne légy biztos, mivel az már megszokott, hogy végül az ár úgyis duplázódik. De legalább ebben is világbajnokok lehetünk. Valamit ki kell találniuk, hogyan fogja tudni lölö évente megduplázni a vagyonát. Korábban azt írták, a pályadíjból épülhetnek új utak. Végül majd úgy fogják megoldani, hogy leszűkítik a sávokat, meg megszüntetik a leállósávot és már meg is lesz a +1 sáv. Hajrá Magyarország, mert megérdemeljük!
Szemben krida atya istijével, én az aztékok esőistenére tippelnék aki teremtette a világegyetemet és a fotonokat is, amik ha kellően nagy energiájúak, akkor az ütközésükből keletkezik egy elektron és egy pozitron páros.
Már kérdeztem, de nem válaszoltál: a közel 4000(!) vallás melyik istene teremtette a világegyetemet, benne az emberiséget is? Csak szólok, midegyik a sajátjára esküszik.
"A Pfizer/BioNTech vakcina humán klinikai tesztjei április végén kezdődtek meg, a fázis 1-es vizsgálatokat 200 fő bevonásával végezték Németországban. Júliusban kibővítették a klinikai vizsgálatokat 44 ezer főre, amivel megkezdődtek a fázis 3 tesztek. November 9-én publikálták a vizsgálatok első eredményeit, ami alapján 90 százalék feletti hatékonyságot állapítottak meg (ezt később felfelé módosították 95 százalékra a végleges eredmények közlésekor)."
az mrns technologiát már tiz éve használták, a koronavirus ellen nyilván nem tudták a megfelelő kifutással tesztelni, dehát ott volt a hagyományos technologiáju kinai! azzal kell magukat oltatni a drabik, meg gödény oldalakról informálodóknak! :)) amugy én nem bánom ha működik az evolúció értelmi alapon történő kiválasztódási mechanizmusa! :))
"és mégis mozog a Föld" - a szektádnak egy "kicsit" több időre volt szüksége, hogy ezt elfogadja, nem tudom bekerült már a kánonba? Te, tudományos etalon.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!