Es azt se felejtsuk el hogy akkor azert kocsik egtek ( nem csak kukak ), botokkal es utcakovekkel tamadtak rendorokre es 100 feletti rendor serult meg. . Ehhez kepest barmi ami azota volt kb bekes tuntetes volt amit a Fidesz vandalizmusnak probalt beallitani ha megserult 2 szanko vagy betort egy uvegablak.
Felreertes ne essek termeszetesen voltak artatlanok is akiket a rendorok megvertek fogdaba vittek. Na de mint irtam nem en minositem azt terrorcselekmenynek ami akkor tortent hanem a Fidesz emelte oda a jogszabalyt.
"Már vártam, hogy a kilőtt szemű, megvert emberek megérdemelték, mert terroristák voltak." . Nem mi mondjuk. A Fidesz irta uj BTK mondja ki. Naluk tessek reklamalni.
"biotechUK ma, 09:39Előzmény: #153688 csendben#153691Szóltak a központból, hogy írjak be 20 sort. Most 1 évre hallgatok politikáról. daszvi": ennyit a szavahihetőségedről! :-)
Megint idejöttél hazudozni egyet, és nem reagálni a neked feltett kérdésekre? A hozzád hasonlók miatt csúszik le folyamatosan az ország. Tönkretettétek a nemzetet. Nevetek ekként marad majd meg az utókornak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!