Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vali szombat, 14:24
Előzmény: #148158  Sehmet
A pátriarcha "vagyonvédelme" és még kismillió Putyin-barát állásfoglalás nem látom, hogyan szolgálta gazdasági érdekeinket, miközben a Fidesz-táborban nyugatellenes propaganda folyik, a Brüsszel pedig megszállással fenyeget. Hogy az a szervezet, melyet épp mi elnökölünk hogyan akar megszállni bennünket, abba már ne is menjünk bele.
 Nem hiszem, hogy neked nem tűnik fel, hogy a szövetségeseinkből - egyben legfőbb kereskedelmi partnereinkből ellenséget csinálunk, Kinához dörgölőzünk (feltételek titkosítva, mert tudjuk, hogy Kína esetében ez mindg szuverenitási kérdéseket vet fel), Putyint ajnározzuk békepártiként, viszont nagyjaink szerint 56-ban mi nem kezdtünk volna "háborús védekezésbe", mint Ukrajna.
Közben összegek ilyen-olyan módon elvesztik közpénz jellegüket és svájci, off-shore számlánkon kötnek ki. Öszintén, én megelőlegezem neked, hogy te sem nyeled be a maszlagot, márpedig ahogy korábban a nemzeti mázzal, most minden Orbán-érdek gazdasági érdek maszlaggal van bekenve.
Sehmet
Sehmet szombat, 13:10
Előzmény: #148157  badsector1
Nem rád gondoltak, mivel a mondat egyik állítása sem lenne igaz! :)
Sehmet
Sehmet szombat, 13:09
Előzmény: #148155  Heisenberg
Te egy kicsit összemosod a politikát a gazdasággal! Kína akkor kezdett el gazdaságilag fejlődni, amikor Teng Hsziao-ping meghirdette az ideológiamentes külpolitikát, külgazdaságot. Nem látom, hogy Oroszországot támogatnánk a háborúban, és az, hogy a magyar gazdaságnak közvetlenül vagy közvetve negatív hatásokkal járó EU-s szankciókat nem támogatjuk, és az, hogy - többek között - az orosz földgáz és egyelőre a kőolajexport nélkülözhetetlen a magyar, szlovák - az LNG gáz francia-, németországi - nélkülözhetetlensége miatt nem konfrontálódunk közvetlenül az oroszokkal, az nem a háború támogatása. Antoni Gutteres ENSZ főtitkár is támogatja az orosz háborút? Most már egyre többen kezdik belátni, hogy ennek a testvérháborúnak mi lesz a vége - előbb vagy utóbb.
https://www.szabadeuropa.hu/a/megugrott-az-orosz-cseppfolyositott-foldgaz-francia-importja-ukrajna-tamogatoi-megprobalnak-kozbelepni/33067519.html
.
Persze, most már a Kim-klán szövetségesei is leszünk lassan szerintetek. Miért is van még halalmon a Kim-dinasztia Észak-Koreában, amikor ennél puhább diktatúráknak is nekimegy az USA "humanitárius okokból"? Azért, mert nekik kell egy ilyen ellenségkép, hogy délkelet-ázsiai jelenlétüket indokolják (Japán, Dél-Korea, stb.)
badsector1
badsector1 szombat, 13:01
Előzmény: #148155  Heisenberg
"értelmiségi fityesz szavazónak"

Ilyet még nem látott senki.
Sehmet
Sehmet szombat, 12:54
Előzmény: #148153  ngergo1985

"Mondd, te kit választanál?"
.
https://www.youtube.com/watch?v=1YVyEBlv4j4
.
Heisenberg
Heisenberg szombat, 12:53
Előzmény: #148150  Sehmet
Milyen érzés lehet egy értelmiségi fityesz szavazónak egy olyan kormány politikáját támogatni, amelynek egyik szövetségese most már az észak- koreai diktatúra katonai segítségével vív hódító háborút a szomszédban? Van ennél lejjebb?
Hát...azért csak kell lennie egy szintnek, nem?
Sehmet
Sehmet szombat, 12:52
Előzmény: #148151  _Sigorszky
Köszönöm, de én alkalmatlan volnék egy ország vezetésére, és ami együtt jár azzal, érdekartikuláció, kül- és belpolitikai mozgástér, gazdaság, stb., és mindezekhez szakember politikusokat találni, stb. Még a nyugdíj előtti vezetői megbízás elfogadása előtt is azon dilemmázgattam, hogy nem lesz-e nagy a kabát. Aztán kiderült, hogy azt még eredményesen el tudtam látni, de úgy gondolom, hogy az volt a maximum. Persze, ha nem tudnám, mivel jár a kormányfői megbízás, akkor bizonyára elvállalnám, aztán majd lesz valahogy. 
ngergo1985 szombat, 12:18
Dehogy látod te a problémákat, ha látnád, akkor nagyjából sok véleménykülönbség nem lenn
Bandita szombat, 12:06
Előzmény: #148151  _Sigorszky
Van egy nyugdíjas terelőkutyám, félig mudi, remélem még pár évig velem van.
1 évre elvállalja, most kérdeztem tőle. 
Értelmesebb, becsületesebb, mint bármelyik fideszes. 
_Sigorszky
_Sigorszky szombat, 11:36
Még véletlenül sem szeretnélek megdicsérni, de ha te ülnél a kormányfői székben, még te is jobban csinálnád, mint ez a banda élén a csutival... Tehát van alternatíva!
Sehmet
Sehmet szombat, 11:29
Előzmény: #148149  ngergo1985
Nem "hiszek" én senkinek, nekem csak vallásos hitem van. Látom én a problémákat, amelyek egy-része elkerülhető lett volna, ugyanakkor nem látok kormányképes alternatívát. Egyébként mindez mellett köszönöm, jól vagyok, amiért tettem és most is teszek valamit, nem sírok, nem vádolok, és nem minősítem a másik hozzászólót a véleménye miatt. No, persze, nem mindenki tudja elviselni a más véleményt, különösen úgy, hogy saját igazságát abszolút igazságnak tekinti. Ezért nem is nem firtattam, hogy te kinek hiszel akárhány évesen. De azért most már kíváncsi volnék rá!
ngergo1985 szombat, 11:15
Előzmény: #148147  Sehmet
Nem lesz sehogy milliós minimálbér, a te életedben biztos nem, de még az enyémben sem biztos. A fő gond az, hogy te 60+-osként továbbra is hiszel a nagy mesemondó Orbán, és a dilettáns minisztereinek. Elhiszed Európa (és az EU) közepén a gazdasági semlegesség maszlagát, a 3-6% gdp-t, a 400 ezres minimálbért és 1 milliós átlagbért 2-3 éven belül, az új gazdasági akciótervet,hogy majd itt milyen gazdasági fellendülés lesz, miközben tegnap az első hsz-edben ismerted el te is azt, amit a fél ország tud, hogy nincs pénz a költségvetésben. 15 éve hiszel neki hithűen, 15 éve volt rá Orbánnak,hogy ezeket a célokat elérje, de helyettünk a csehek, lengyelek, szlovének, baltiak érték el, mi minden mutatóban az utolsó 2-3-ban vagyunk, és hiába tagadod,ez így van. Ha te 15 év után még bármit is képes vagy elhinni ezekből az ígéretekből, ami ezerszer több valótlan igéret, mint amit MP mondott eddig, az azt mutatja, hogy te ugyanolyan szinten nem 2024 valóságában élsz, mint a vezéred! Innentől kezdve bármit amit írsz, bármelyik gondolatod nem több, mint egy téveszme.
Sehmet
Sehmet szombat, 10:15

Más, EU-s tagállamnál sem fényes a helyzet.
.
"A Fitch Ratings várakozása szerint a GDP-arányos francia államháztartási deficit az idén 6,1 százalékra emelkedik, vagyis jelentősen meghaladja a francia kormány és a Fitch egybehangzó eddigi előrejelzésében szereplő 5,1 százalékot.  
,
A Fitch felülvizsgált prognózisa szerint ebben a környezetben a francia államadósságráta 2026 végére eléri a hazai össztermék 116,3 százalékát.".
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241026/veszjoslo-figyelmeztetest-kuldtek-az-europai-unio-masodik-legnagyobb-gazdasaganak-719027
Sehmet
Sehmet szombat, 10:12
Előzmény: #148106  ngergo1985
Szerintem várjuk meg 2026-ot, és utána fel lehet ébredni a Csipkerózsika álomból! :)
Sehmet
Sehmet szombat, 10:09

"Nem változtatott Magyarország hitelbesorolásán a Standard and Poor’s, a hitelminősítő pénteken, tőzsdezárás után kiadott értékelésében megerősítette Magyarország BBB-/A-3, befektetésre ajánlott minősítését, továbbra is stabil kilátások mellett".
.
"A hitelminősítő utoljára idén áprilisban döntött a magyar besorolásról, akkor is megerősítette a besorolást. Indoklásában kiemelte, hogy az ország csökkenteni tudja eladósodottságát, és az infláció is egy látványos megugrásról kezelhető szintre jut."
.
https://hvg.hu/gazdasag/20241025_standard-and-poors-hitelminosites-ebx
Sehmet
Sehmet szombat, 10:03
Előzmény: #148120  ronaldinyo
Brrrrr! Csak nem a közgazdaságtan könyvedben olvastad ezt, a borzasztó helyesírással írt szót - idézlek: "szekszuális". Most már értem, hogy mindenhez is jobban értesz, mint én. :-D
ronaldinyo szombat, 10:03
Előzmény: #148141  bronz
ez mikori?
ronaldinyo szombat, 10:01
huez az MWM jol megtekerte.az áram gáz-aplikácio belépéseket intézéseket-az egészet kezdhetem előlről.registrácio,telefonálgatás stb-borzalom.lehet megkérem és küldjék a csekkeket számlákat postán-basszák meg-ezt a bonyolult rendszert.ez is a kgbsvezér műve
bronz szombat, 10:00
Előzmény: #148137  Sehmet

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek