Bármennyire is kiakadok az öncélú széplelkűségtől és a "minden időpillanatban, bárki jobb lett volna" mantrától, Signal2 őszinte, messze nem euler kategória. Utőbbi vérprofi manipulátor, és már nem is igen tudom, kié, a ner-rel szemben még nem láttam/olvastam kirohanni, és a magyarokat (ő kicsoda? midocsa?) csakis MP-től félti nem kis kajánsággal a tengerentúlról.
Persze, tapasztaltam már régóta, de ma éppen úgy gondolom, illene magyarul is megfogalmaznia, mert azért ezeknek a szavaknak vannak magyar megfelelői. Kíváncsi lennék, mit akart ezekkel a szavakkal valójában megfogalmazni. Nem személyeskedésnek szántam, csak meg akartam érteni, mit akar mondani.
Euler és Signal azzal kábítja itt a népet, hogy majd ha eljön a 26-os választás napja és úgy látja, nyerhet MP akkor, rá fog szavazni. Kit érdekel a szavazatuk, a 6 millióból két szavazat. Az viszont, hogy addig a fórumon MP ellen dolgozik, az nagyon is számít, csökkenti az esélyét a győzelmének.
Írta, hogy az elmúlt években is milyen magas volt a béremelkedés üteme, csak nem tette hozzá, hogy milyen volt mellette az infláció.A reálbéremelkedést már nem idézte.
Ezeket az idegen szavakat, a témával csak laza kapcsolatban lévő linkeket, idézeteket filozófusoktól, politológusoktól kábítószeres lövedékként próbálja alkalmazni, gondolja, hogy az ellenfél elkábul, összezavarodik vagy épp elalél és győzött. Nem akar belenyugodni, hogy itt ez nem működik.
Annyira bejött nekik ez a háborús propagandás megtévesztés, hogy júniusban is eljátszották ezt, de lehet 26-ban is fogják ezt alkalmazni, most az "ukránok fognak elgfoglalni bennünket" hazugsággal.
kérdezd meg a törököket, hogy mekkora volt manapság náluk a béremelkedés lírában számolva meg azt is, hogy mekkora az infláció, és a líra gyengülés o1G így gondolta amit mondott
Nagy szerencséjükre jött még a háború, amikor is bevethettek még egy aduászt, a háborús propagandát. "Mi megvédünk benneteket, az ellenzék meg a halálba küldené a fiaitokat!"
Ez nagyon vicces, tényleg, méghogy az ellenzék nyomására lett volna a 13. havi nyugdíj! Mintha bármikor érdekelte volna a Fideszt az ellenzék vélemény, legfeljebb annyiban, hogy azért se csináljuk azt, amit akarnak, ha még jónak is tartanánk. A 13. havi nyugdíjat először évi egyheti növeléssel akarta bevezetni a kormány. Amikor látta 21 őszén, hogy nagyon tör előre az ellenzéki összefogás, akkor "no aszongya, kell itt még kitalálni dolgokat, mert a végén veszítünk". Kitalálta, hogy legyen havi plus nyugdíj, kitalálta az SZJA visszatérítést, a 25 év alatti SZJA mentességet, a fegyveres erőkne juttatást. Ekkor tudták, hogy ez inflációt okoz majd, egyensúly romlást, de a legfőbb cél, a hatalom megtartása elérve. "Jók vagyunk!"
Szerencsére sem téged, sem Eulert sem kell meggyőzni semmiről sem, főleg nem a pártszimpátiátokról,hogy kire szavazzatok. Van rajtad kivűl még kb 8,1 millió szavazó ebben az országban, ebből elég lesz 2026-ra kb 2,7-3 millió, ha a fidesz szavazók ilyen szép lassú ütemben pártolnak el/át Orbántól, ahová az elmúlt 1 hónapban kezdték mérni őket a nagy sikerű kegyelmi ügy/szerver ügy/Bese/Orbán Balázs balhék után. Lesz még bőven itt balhé a fidesz részéről, ami erodálja a fideszt szépen lassan 100 ezresével a következő 1.5 évben. Te nem számítasz, azt tudjuk,látjuk itt, hogy annak a fanatikus 1 milliós belső Orbánhívő tagja vagy, akit úgysem lehet meggyőzni másról. :)
Tudod nagyszerű tanáraim voltak, akik megtanítottak arra, hogy magyarul beszéljek. Azzal, hogy idegen szavakkal töltesz fel egy mondatot, nem vagy okosabb, csak éppen azt jelzi, nem tudsz magyarul, nem vagy képes magyarul megfogalmazni gondolatokat. Kíváncsi lennék, mit is akartál kifejezni: "... más-más premisszákból kiindulva a kognitív disszonancia ékes példájaként ..."
"A lopás jogellenes magatartás, és hidd el, amit csinálnak, arra van jogszabály, közbeszerzést, stb. A privatizáció volt a lopás!" A privatizáció is jogszabályok alapján történt, mint a 14 év óta folyó lopás is. Tartalmában viszont mindkettő lopás, nincs különbség.
A "negro" az én volnék ngergo. Nem tudom hogy jön ki bárkinek is a 3% GDP melletti 1 milliós átlagbér. Azért mert esetleg a GDP ennyivel növekedik,azt is tudjuk, hogy egy ekkora növekedést a nagy multik rakják össze ,nem a kkv-k, ahol a munkavállalók 60-70%-a dolgozik. Magyarul ezek a döntő többségében magyar tulajdonú cégek még ennyit sem adnak hozzá a GDP-hez adott esetben. Esély sincs arra, hogy évi 18% körüli bért fizessenek a dolgozóknak, több okból is. Az elmúlt 5 évben a 0,5%-ot alig meghaladó termelékenységbővülés, a folyamatosan fogyó aktív munkaerő száma, a munkaerőpiacról szinte teljesen elfogyott hadrafogható munkaerő bőven gátat szab ennek az 1 milliós (bruttó) átlagfizetésnek. És ezek csak a magyar gazdaság belső főbb szerkezeti problémáinak egy kis része, a külső gazdasági környezetet még meg sem említettük. Totál felelőtlenség bárkinek is ilyet ígérgetni, mert az nem jelentene mást, mint a "török utat".Mi nem vagyunk lengyelország, vagy csehország, szlovénia helyzetében, mi azokat a gazdaságszerkezeti reformokat nem vittük véghez az elmúlt 20 évben, ami akárcsak a halvány esélyét is megteremtené annak, hogy itt egyáltalán legyen 3 év múlva a felső 20-25% munkavállalónak reálisan 1 milliós bruttó fizetése, úgy, hogy közben meg ne legyen hozzá a boltok polcain 1200ft-os kilós árú fehérkenyér.
Látszik, hogy Orbán túlélő üzemmódba kapcsolt. Látja, hogy nagy a baj, csak 26-ig kell kibírni és akkor nyerni, bármi áron. Ha kell még nagyobb hazugság cunamival, még nagyobb társadalmi feszültség keltéssel, be kell vetni a pénzszórást. Szerintem már ezek nem lesznek elegendők, nagyon meredek a csuszda.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!