Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2024. 09. 26. 12:31
Előzmény: #144928  badsector1
Miert ne lehetet volna? Akkor meg lehet o is komolyan gondolta azokat amiket mondot ( pontosabban 2009 ig ). Es azok kozott rengeteg igazsag volt, pont a mai szovegeinek es tetteinek ellentetjet.
.
Persze akkor is voltak hulyesegei mint a 14. Havi nyugdij es tarsai. A lopas es korrupcios szintje meg toredeke volt a mostaninak, es messze nem annyira nyilvanvalo. Az antidemokratikus es autokrata jellemzoi meg megannyira se.
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 12:29
"Török Gábor az év legnagyobb politikusi hibájának nevezte Orbán Balázs '56-ról szóló kijelentését
„Brüsszelt elfoglalnánk, de itt nem védekeznénk… Nekem ez tűnik eddig az év legnagyobb politikusi hibájának (akkor is, ha amúgy nem hiba ezt gondolni, de politikusként ezt mondani bizony elég magas labda)” – így regált Török Gábor politikai elemző Orbán Balázs 56-ról szóló kijelentéseire"

Egész jókat ez orbán b is, csak így tovább. :))
Peterbond 2024. 09. 26. 12:26
Előzmény: #144937  Peterbond
Annyiban igaz hogy amit most mernek az mostra igaz. Abbol 2026 ra meg sok valtozhat.
Peterbond 2024. 09. 26. 12:26
Előzmény: #144934  realmadrid
O dehogynem izgultak es ennek megvolt a latszata is. Pont ezert kapcsoltak ra. A 2022 es mereseket az ronditotta el hogy a valasztasok elott nemsokkal robbant ki a haboru es felulirta az addigiakat.
.
Vagy mit gondolsz miert koltozott ki Tiborcz valasztasok elott fel evvel spanyolorszagba majd jott vissza fel evvel valasztas utan?
.
Miert kellett 1000 milliardos vagyont Fidesz alapitvanyokba attenni ha nem feltek?
.
Persze ra is kapcsoltak hogy tegyenek ellene.
.
Szoval igen a kozvelemeny kutatasok tevednek kulonosen ha hirtelen nagy esemenyek vannak. Es sokuk megrendelesre szamol de azert van alapja nemelyiknek. A legtobb part azert inkabb azzal manipulal hogy mit oszt meg a felmeresbol es mit inkabb megtart maganak.
realmadrid 2024. 09. 26. 12:25
Előzmény: #144933  Illusio

"Mitch McConnell, az amerikai szenátus republikánus frakcióvezetője, a párt egyik legbefolyásosabb politikusa a Kongresszusban szigorú üzenetet intézett a NATO-hoz, bírálva amiért a katonai szövetség elnézi, hogy Magyarország – a szenátor által – autokratikus rezsimeknek nevezett államokkal épít ki kapcsolatokat."
Mondja ezt egy amerikai szenátor amikor az USA pl. Szaud Arábiával ápol igen jó kapcsolatokat.
Olajért mindent lehet. Még egy újságíró meggyilkolását is meg lehet nekik bocsátani.
A törököket mint nato tagállamot miért nem bírálják az orosz barátság miatt?
Csak nem azért mert a törökök sok milliárd dollárért amerikai fegyvereket vesznek és ők
a nato 2. legerősebb állama?
Sehmet
Sehmet 2024. 09. 26. 12:25
Előzmény: #144932  Lowrider

McConell - úgy tudom - valamelyik érdeklobbihoz is tartozik. Kína nem az USA-t, hanem az USA gazdasági érdekeit veszélyezteti, Ukrajna pedig jó terep a fegyverlobbinak az új fegyverek kipróbálására, valamint a működő-tőkebefektetésekre az agráriumban, nem is beszélve a neonról és a ritkaföldfémekről. De, ha Trump nyerne, akkor irreleváns lenne McConell. Már májusban is visítozott, és a következőket mondta:
.
"Az Orbán Viktor vezette kormány az EU-n kívüli legfontosabb kereskedelmi partnerként ápolja Kínát. ............ Az első európai ország volt, amely csatlakozott Peking Övezet és Út kezdeményezéséhez, amelyből más európai kormányok – például a Meloni olasz miniszterelnöké – bölcsen úgy döntött, hogy kilép."
realmadrid 2024. 09. 26. 12:19
Előzmény: #144912  bronz

Másfél évvel a választás előtt közvélemény kutatásokon rugózni hülyeség.
Még a választás előtt 1 nappal sem találják el mi várható , legalábbis az utóbbi években.
A kövéleménykutatók megrendelésre dolgoznak.
Kormánypárti ,DK párti, Tisza párti megrendelők vannak, ennek megfelelőek az eredmények.
Azt tudom  hogy a kormány folyamatosan végeztet ilyen kutatásokat még az ismert kutató cégeken felül is
és tisztában vannak vele hogy mikor "szorul a hurok".
Pontosan tudták 2022ben is hogy mi várható, ezért nem aggódtak akkor sem amikor az ellenzéki
közvéleménykutató cégek azt mérték hogy már akár meg is előzte a fideszt az ellenzék.
Illusio 2024. 09. 26. 12:18
Előzmény: #144930  user01
Lowrider 2024. 09. 26. 12:18
Előzmény: #144915  Sehmet
realmadrid 2024. 09. 26. 12:11
Előzmény: #144928  badsector1

Úgy ahogy most MPre.
Annyira elakarta zavarni mindenki az akkori kormányzó pártokat hogy nem látták a jeleket hogy hova vezethet. Pedig voltak jelek.
Én is beszoptam.
Még egyszer nem teszem.
Nem kell egypárti uralom. Nem kell még egy autokrata.
user01
user01 2024. 09. 26. 12:09
Egyébként volt olyan magyar politikus a rendszerváltás utáni rövidke történelemben, aki Orbán Balázsnál jobban meggyalázta az 56-os hősök emlékét?
user01
user01 2024. 09. 26. 12:05
Előzmény: #144922  sztanil
"Várom, hogy a sok kis niemand hazaáruló troll ezt hogy fogja kimagyarázni."

Nem kell magyarázni, Orbán Balázs azt fejtette ki bővebben, hogy mit jelent a fidesz "békepártisága". Gyáva, elvtelen, hazaárulók gyülekezete.
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 11:30
Előzmény: #144927  Peterbond
Én még ott tartok, hogy 2010ben, hogy lehetett orbánra szavazni?
Peterbond 2024. 09. 26. 11:28
Előzmény: #144925  Peterbond
Amikor amúgy kérdezik hogy hogy lehetet a Fideszre szavazni akkor amúgy ilyeneket linkelnék nekik. ERRE a Fideszre ERRE az Orbánra még lehet szavazni ha az ember elhitte amit mond.
.
De van még sok más ilyen dolog ami miatt nem tudom elhinni ki az aki 2010-ben és 2022-ben is Orbánra szavazott. Mert a két Orbán ég és föld nagyon sok tekintetben.
Lowrider 2024. 09. 26. 11:26
Előzmény: #144921  badsector1
 Ha nincs '56, Fidesz sem lenne ma.
Peterbond 2024. 09. 26. 11:23
Előzmény: #144922  sztanil
Sehogy. Ez természetes. 56 a csőcselék forradalma volt egy stabil rendszer ellen ami csak a békére törekedett. Amúgy is Brüsszel rosszabb mint Moszkva volt. A nyugat meg haldoklik. Kelet felé nyitunk továbbra is mert hogy is mondta Orbán:
.
"Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki."
.
Jaj bocsánat hogy keveredet ide ez. Elnézést hát itt valami zavar van. Na itt van helyesen:
.
"Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk, és azt üzenjünk a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy visszamásszanak az ablakon"
.
Ó jaj istenem már megint félrement. A fenébe is gyorsan egy másikat még észre nem veszik hogy rosszat 
linkeltem.
.
"Magyarország egy felértékelődő, közép-európai régióban találhatja meg a gazdasági és politikai számításait. Nem egy közép-európai külön utas, oroszbarát, magát az orosz érdekek alá rendelő vonalvezetés szolgálja az érdekét. Utóbbi sokkal kevesebb esélyt kínál, mint egy felértékelődő régióhoz való csatlakozás"
Lowrider 2024. 09. 26. 11:21
Előzmény: #144915  Sehmet
Dehogynem! Nagy tisztelője vagyok. Arra céloztam, hogy ez nem csak arról szól, hogy mi mit választunk, hogy képzeljük el a jövőnket, hanem hogy mások hogyan döntenek velünk kapcsolatban. Simán olyan helyzetben találhatjuk magunkat, hogy az egyik alakuló tömb úgy reagál, hogy kvázi lezárja velünk a kapcsolatait. Lehet, egy Trump elnökség alatt menne az illiberális, populista oda-vissza udvarlás, de a Kínához kapcsolatos hozzáállásbeli különbségek miatt az elhozhat egy gazdasági szakadást. A semlegesség egy illúzió. Lásd, az afrikai országok példáján! Azt gondolom, hogy kiszolgáltatott országokról beszélünk, és ezzel a kínai terjeszkedéssel/szponzorációval az ottani kormányok így már le is vannak kötelezve Pekingnek, tehát betagozódni látszanak az egyik tömbbe. Kínának alighanem épp ez volt a célja. Legjobb emlékeim szerint Kínában épp most tárgyalták, hogy egyes afrikai országokba katonai erőt állomásoztassanak, a befektetéseik és az ott dolgozó kínai állampolgárok védelmére. Mi ez, ha nem tömbösödés?
Peterbond 2024. 09. 26. 11:14
Előzmény: #144919  Sehmet
Megint amit írtam abba nem tudsz belekötni hát jösz egy tereléssel. Énnem azt mondtam hogy mennyire pontosan vagy pontatlanul tippel a nézőpont ( ezt különösen 1,5 évvel egy választás elött nehéz is lenne kimutatni ).
.
Ja tényleg ha már terelés. Ide írogatsz már 2 hete de még mindig nem láttam a véleményed a szuverenitás védelemi kutatóközpont élére kinevezett 3/3-as ügynökről egy szót se tőled. Pedig ha valaki te szakértő vagy itt kommunisták és ügynökök tekintetében ha jól emlékszem. Már mindenki az volt itt aki beszólt a fidezsnek csak a tényleges kommunista ügynökök a Fideszben nem.
sztanil 2024. 09. 26. 11:14
Előzmény: #144921  badsector1
Várom, hogy a sok kis niemand hazaáruló troll ezt hogy fogja kimagyarázni.
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 11:12
"Orbán Balázs: Magyarország Ukrajnával ellentétben nem védekezett volna egy orosz katonai agresszióval szemben
Mert ezt tanultuk 56-ból."

A nemzeti hazaárulókat már nem is zavarja hogy hazaárulók lettek.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek