Ja, amúgy nem olvastam, hogy mit is mondott Orbán az általa 2016-ban állami kitüntetésre felterjeszett, 2011-ben pedofíliával lebukott igazgatóról. Mármint az után jit mondott róla, hogy a kitüntetésre felterjeszette azzal a szöveggel, hogy mennyire elismerimazt, amit a gyerekekkel az tett.
Egy szó sincs Sorosról, sőt most még a Nyílt Társadalmak Alapítványokról sem. Kár, hogy nem érted, és igyekezel úgy leegyszerűsíteni, hogy megértsd, csak ez a leegyszerűsítés még csak véletlenül sem azt jelenti, amit írtam. De igyekezz! :) . Mi közöm van nekem a Megafonhoz? Szerintem amit az utóbbi pár hónapban látok tőlük, az katasztrófa!
Baszki, nincs a megafonnál valaki, aki átfutná az írásaidat, mielőtt közzé teszed? Soros.... Soros......... Soros.................... Soros................................
Attól, hogy pedofilezel, attól még nem az a pedofil, amit kijentettél! Bizonyítás híján, csak ráfogod egy szervezetre, hogy pedofil? Mert egy szimpatizánsa nem úgy viselkedett, ahogy elvártad? Akkor rajtad kívül mindenki látens pedofil? Mert a szekrény televan (lehet!) pedofillel, mert ahova szorultál, ott nem beszélnek magukról, csak a "más-okról", akik azon az oldalon "szekrénypedofilok", azokat már nem pedofiloknak nevezik, nevezték? Te is egy más célt találtál, mert "korábbi" életedben egészen más foglalkoztatott, nem a pedofilok! Nem a pedofilokat védem, hanem az ócska pedofilozókat kell észhez tériteni, amit nem szeretnek hallani. Megértettél?
A Bese atya után Orbán Balázs is mélyebb betekintést enged a fideszes gondolatvilágba. Lassan már Dzsudzsák Balázs is bemutathatja régen titkolt élettársát a nagyközönségnek.
Szerintem nem érted! Én a diplomácia jogáról beszéltem! Milyen nagy felháborodást keltett anno Svájcban, amikor egy kanadai diplomata valamelyik síterepet bírálta, mivel már azt is a belügyekbe történő beavatkozásnak minősítették. . Az, hogy Marine Le Pen pártja egy, magánszemély tulajdonában lévő magyar banktól hitelt kapott - amit azóta vissza is fizetett - nem "belügyekbe való beavatkozás", mivel nem állami szerv részéről történt a hitelfolyósítás. Az más lett volna, ha például az Eximbank nyújtotta volna a hitelt.
Jó példa Szaúd-Arábia, ahol a zusa felé folyik az olaj, ezért a demokratikus értékrend számonkérése annyira nem fontos, hogy nem is olyan régen még az ENSZ Emberjogi Tanácsát is egy szaúdi diplomata vezette, olyan Szaúd-Arából, ahol nincsenek pártok, nincs parlament, az uralkodó szava a törvény, ahol az uralkodóház nevét viseli az ország, ahol a legszigorúbb iszlám jogi iskolán, a hanbalitán alapul a jogrendjük - amin az Iszlám Államé is, és naponta csonkítanak meg, fejeznek le embereket - és amelyik amerikai fegyverekkel vallási okokból lövi Jement, amelynek köszönhetően humanitárius válság alakult ki, és a síita jemeni húszik a Vörös-tengeren vágnak vissza ezekért. Szép, új világ! Biztosan erről álmodott Huxley. . "Ó, csoda! – mondta Miranda. – Milyen nemes lények ezek! Bizonyára nagyszerű világ az, amelyikben ilyen emberek élnek." (Shakespeare: A vihar - 5. felvonás 1. szín)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!