Ezekre a legsúlyosabb vádakra (hozzátehetnéd még az autokráciát) hiába is vársz választ. Mivel nem tudja cáfolni érdemben, nem reagál vagy terel. Nagyon bosszantó a sok lelkiismeretlen vagy alulinformált vagy szellemileg gyenge lábakon álló vagy elvakult kommentelő (ezek nem mindegyike áll persze Sehmetre). Nagyon gyenge a másik oldal érvelése, így mérsékelten élvezetes a fórumozás.
A "vidéki ember" az orráig lát, kevés dolog alapján és rövidtávon gondolkodva ítél.Az hogy mi az ország érdeke hosszútávon és tágabb kitekintéssel mennyivel lehetne jobb az ő sorsa is, ezt nem tudja megítélni. Szerinted viszont jól van ez így, azaz neked se fontos, hogy hosszútávon és minél több embernek, a társadalomnak jobb legyen. Pedig te látod, láthatnád, ha akarnád komplexen és hosszútávon a dolgokat, de vagy a szűk anyagi jóléátedet féltve, vagy csököttségből kifolyólag, nem látod.
Az egzisztenciális stabilitás segíti a szabad gondolkodást. Talán ezért is erősebb az ellenzék Budapesten, azon belül is a budai kerületekben. Absztrakt helyzet: a leginkább el- és lenyomott és alapvetően teljesen hülyének nézett társadalmi csoportok Orbán rendszerének a legeltökéltebb támogatói..... Esetenként igencsak szórakoztató ez a helyzet, csak kár, hogy szegény Magyarország kárára megy ez a fajta hatalomgyakorlás.
Kizárt, hogy ezt a gazdaságpolitikát ilyen külpolitikával kombinálva megússzuk addig államcsőd nélkül...ha viszont államcsőd után is megválasztják a Fideszt, akkor az burleszk lesz.
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Recep Tayyip Erdoğan török elnök szombat Mehmet Simseket nevezte ki pénzügyminiszterének az újonnan felállt kabinetjében, amely annak lehet a jele, hogy Törökország visszatér a szabad piaci gazdaságpolitikához – írja a Reuters. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva."
a disznó vajon hány év múlva követi jumurdzsákékat?
2010-ben a választók arra szavaztak hogy kisebb legyen a korrupcio, kevesebb legyen a lopás, és ne hazudozzanak a hatalmon levők! ehhez képest 100x vagy 1000x-es lett a lopás és a korrupció, a hazudozásról nem is beszélve!
Én ugyanezt vallom. A munkám online és a vállalkozásaim is, bárhonnan tudom ezeket is csinálni. Tőzsdézni szintén. Nekem hasonlóan jól megy most is, mint a 2000-es években. Megfizetem a magándokit is, amikor kell (szerencsére nagy ritkán kell). A legtöbben viszont nem, szóval ha ez kell a társadalomnak, ám legyen. Párszor már írtam, megérdemeljük ezt a kormányt.
FElőlem minden maradhat eze a rohadó úton. Én it is megélek, és bármikor dobbanthatok is. Az összes gyerekemet tudom magániskolába járatni. A tisztelt választók úgy szivatják magukat továbbra is, ahogy akarják. Mert azt teszik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!