Nagyon nagy butaságokat írtál ma SehmetAnnyi minuszod volt, hogy az még a Szaturnuszról, de a Holdról biztosan látszott 1-27, 2-29 A Fórumtársaid ilyen arányokkal jelezték, hogy rosszul látod a dolgokat, és minuszokkal büntettek Reméljük holnap jobb formában leszel, és szépíteni fogsz
Éppen aktuális, kikerestem a legjobb megfejtést a legsikeresebb 10 év dumára: "Szerintem az elmúlt 2000 évben az elmúlt 10 év volt a legsikeresebb 100 év." SzenesK
24 evvel korábbi hulyeseggel tudsz csak jönni!? Kicsit veselkedj neki, és talán sikerül a tönkretett orszagunkrol és annak rablobandjarol is valamit mondanod. 14. éve bitoroljak az országot és lettünk Európa utolsó előttije a bolgarokkal versenyben. Ez hogy sikerült? És az eljövendő Huxit is benne volt a nemlétező fideSS programban?
Nem az baj, hogy buta vagy, mert ez egy adottság, sajnos nem mindenkinek adatott meg a logikus gondolkodás, de az ilyen hozzászólások miatt ez nem ment fel abból, hogy ugyan olyan aljas nemzetrombolók és hazaárulók vagytok, mint orbán.
A legnagyobb szörnyűség az, hogy te elvileg mint tanult, egyetemi (vendég)óraadó beszélsz össze-vissza mindenféle elvakultságról, miközben szinte minden neked szegezett állitásra, szembesítésre, hogy a mostaniak mit művelnek, azonnal jön a Gyurcsányozás,Apró-zás stb. Vicces hogy még a sárdobálást is említed, hiszen nem is tudom melyik oldal hiradóiból ömlik egész nap az, hogy a baloldal háborúpárti, megszüntetne/elvenne mindent, a csok-ot, 13.havi nyugdíjat, rezsicsökkentést,az EU-s pénzek is miattuk nem jönnek, és a sort napestig lehetne folytatni. Pont te beszélsz agymosásról ember??? Rohadtul szánalmas, hogy pont ezek alapján TE akarsz itt másokat gyűlölettel és elvakultsággal vádolni! Ennyire elmentek neked otthonról? Nem tudom hogy te azokat a dolgokat amiket egész álló nap idehánysz, azt pénzért, küldetéstudatból csinálod, vagy egyszerűen te vagy a mintapéldája, hogy még az igazán tanult embereket is hogyan lehet az orruknál fogva vezetni a 21.-ik században, hogyan lehet az agyukat ki mosni. Borzasztó mélységekben vagy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!