Sehmet! Erről mi a Te véleményed? (már ha van felvállalható): . "Arról beszélt a tanár, hogy kevés a fizetése, a közmédián már úgy jött le, hogy minden rendben"
Ezt írtad: . "Szerintem Orbán örömtáncot járna, ha olvasna azért, mert olyan nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, a kormánynak és a parlamenti többségnek, hogy még az EU-t és a NATO-t is tönkre tudja tenni. :)" . Erre reagáltam. Ennek tükrében neked lenne gondolkodni valód. ;)
Látom, téged aztán nem érdekelnek az EU és a NATO alapokmányaiban foglaltak. A konszenzusos döntéshozatal az Európai Tanácsban van, méghozzá az EU Működéséről szóló szerződés szabályozza a szavazás módját, amit ugye a tagállamok egyhangúlag fogadtak el. Eszerint ha a Szerződések eltérően nem
rendelkeznek, akkor az EU legfőbb szerve, a kormányfőkből és államfőkből álló Európai Tanács konszenzussal, azaz egyhangúan dönt. Csak a miniszterelnököknek
van szavazati joguk!
Ezt nem lehet olyan jóskapista módra értelmezni. :). Az egyhangú döntéshozatal eltörlése a tagállamok szuverenitását
szüntetné meg, a centralizáció kiteljesedését jelentené, amit az alapító atyák sem szerettek volna, mivel az Európai Unió nem szövetségi állam, hanem szuverén államok szövetsége. Elnézést, hogy olyanokkal terhellek, amelyről - látva a reakcióidat - szerintem fogalmad sincs, csak úgy érzelmi alapon beírsz valamit. Még szerencse, hogy te nem vagy ott, és nem blokkolhatsz. :) https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:12012E/TXT.
Hú, ez ütős! :) Csak az a baj, hogy téged üt! Honnan tudod, hogy ki a példaképem? Az biztos, hogy nem te. A te ideológiád nehezen nevezhető elvnek, inkább öncélú katyvasznak. Nem is értem, hogy ekkora kis "ablakban" hogyan lehet ennyi zagyvaságot összehordani! Azt gondolsz rólam, amit akarsz, nem érdekel! :) Azt írsz le abból, amit akarsz, az sem érdekel. Az azonban már beszédes, hogy reagálsz, igaz, kevésbé logikusan és adekvátan, hanem csak úgy, vagdalkozva, a tartalmi részek cáfolata nélkül, és ezeket még pontokba is szeded. Valld be, nincsenek érveid, kötekedsz, személyeskedsz, amiről nekem egy faluszéli, de inkább útszéli suttyó jut eszembe, akit befújt valahova a szél, és ahelyett, hogy hallgatna, összevissza írogat, de amit ír, abban sem logika, sem racionalitás sincs. Csak egy érv ennek a bizonyítására: Ha olyan volnék, akkor miért reagálsz olyan kétségbeesetten, miért személyeskedsz érvek helyett, miért csak a vagdalkozásban merül ki a reagálásod? Erre nem kérek választ, maradjon költői kérdés, és nem szeretnék szenzitív területet érinteni. :-D
Figyu! Ha egyhangú döntés kell valamihez, akkor egy idióta/zsaroló is blokkolhat bármilyen döntést. . Mit szólnál, ha az EU-ban vagy a NATO-ban azt mondanák, hogy egy(-két) ellenszavazat nem érdekes, nem kell figyelembe venni?
1. Felvállalod, hogy erkölcsi elvek nélküli nullákat tekintesz példaképnek. Mivel tudsz olvasni, annál nagyobb a bűnöd. 2. Kit érdekel, hogy van-e párttagkönyved? Csak nem kísért a múlt...? 3. "Fényes ideológia" - valószínűleg elvekre gondolsz - lásd az 1. pontot. 4. Nem "ti", hanem "te". 5. Aki nem kételkedik, nem lehet túl okos ember (továbbá AKA autópálya-effektus). 6. "Titkot" nem nagyon látok; a "pálya lejtése" kapcsán újfent ld. 1. pont. Ui.: Igen érdekes, hogy erőlködsz polgárnak beállítani magad, holott süt belőled a rossz értelemben vett autodidakta "proli" fennhéjázó attitűdje. Mint aki sikeresen bemagolt 3 idézetet és mindenütt elsüti, gondolván, hogy letarolja vele a beszélgetőtársait. Ismerős? (Nekem is ismerős a prémgalléros télikabátban, kis pocakot kidüllesztve a szomszédnak öntelten okoskodó úriember (aki minden hazatértekor elégedetten megszemléli a fényes kis réztáblára vésett dr... nevét az ajtaján :-)). FIN
Inkább vagyok az, mint hozzád hasonló, de írtam, nem vagyok párttag. Titeket a fényes ideológia űz, hajt, motivál, közben nem veszitek észre, mi történik a földön/Földön. No, ezt a "nagy titok", nem a pálya "lejtése" :)
Szerintem Orbán örömtáncot járna, ha olvasna azért, mert olyan nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, a kormánynak és a parlamenti többségnek, hogy még az EU-t és a NATO-t is tönkre tudja tenni. :)
Jó reggelt, szép napot mindenkinek! Then what is the problem? Tudod, nálunk szentté szokták avatni azt, aki saját érdekeit akkor is az állítólagos, "közérdek" mögé helyezi. Ha pedig a közérdekről kiderül, hogy az a "köznek" rossz, akkor még a szentelt vizet is leszedik arról, aki azért "harcolt".
elqró bevallotta (párttársainak, zárt körben... amit egy árulója kiteregetett...), hogy hazudott és ezt nem bírja már a gyomra - szeretné rendbe tenni a hibákat...(?) izé azt hazudja, hogy nem hazudik, és mindent (is) a lehető legjobban csinál.. és mindenhez (is) ő ért a legjobban (?) ez a 'mimagyar' néplélek tükre - mindenap találkozhatunk magunk körül velük - bármerre nézünk ('mekk-mesterekkel',stb..)...tehát, lehet itt kontár munkát végezni, (szinte csak azt lehet?) és mellé azt hazudni ez a legjobb a világon.(?) Ez a mérce... aki nem így tesz az kihúzza a gyufát a 'mimagyaroknál' ?? szvsz
Elég sok romlott vezetőt választott már meg majd tartott hatalomban a nép, és az se zavarta közben annyira egy jó részüket, hogy folyamatosan építették le a leválthatóságuk lehetőségét különféle akár törvényes, de nem erkölcsös módszerrel. Megy a többséghez húzás, a tévedés beismerés fájdalma helyett annak elnyomása, és az "engem nem érdekel a politika" lózungok.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!