A Qatargate folytatódik. Vajon ugyanazért ment, mint az EP-képviselők pár hónappal ezelőtt, vagy a FIFA-képviselők pár évve lezelőtt? Vagy csak meccset néz.
A jó példa ragadós,ma Katarba Légi külügy miniszterünk,akinek halaszthatatlan tárgyalása volt pont ott ahol főnöke tartózkodik,szintén misével kezdte a napot!-Allah így akarta!-
Másnap ismét templomba ment orvbán, másnapra vitt magával embert, aki elmondja helyette, hogy: EMBER, NEM LÁTOD, MOST JÖN KI A TEMPLOMBÓL!!! Vajon miért imádkozik ennyire? A mélymagyar népNEMZETTHY gazdaságért?? vagy netán a FO$rint elpengősödése ellen?? Próbálja megbánni a sok bűnét?? https://www.youtube.com/watch?v=hpO8k2QXTT0
Azt gondoltam a tanárokkal ment tárgyalni. Most, hogy megjön az EU pénz, így minél hamarabb meg kell a tanárokkal állapodni első körben a béremelésről, utána a munkahelyi feltételek javításáról!
Fogalmad sincs a "véleményszabadságról", mert a "vélemény szabadsága" nem egyenlő a szándékosan terjesztett hazugsággal. Ezt ti nap mint nap gyakoroljátok, vezéretekkel az élen. Ennek a szabadsághoz semmi köze. Ti nem a szabad véleményt "gyakoroljátok", hanem szándékosan ferdítitek és relativizáljátok a valóságot.
Ezeket a baromságaitokat amúgy ti magatok elhiszitek? Sehmet tudom hogy nem nem hülye ő csak így manipulál másokat. És vannak rá bőven fogékonyak. Kíváncsi vagyok te is azt hiszed hogy a jobbolsal most aki elfogadja a más véleényt és itt a fórumon az ellenzékiek azok csak akik véleményfasizmusban élnek? . Magatoknak építitek ezeket az álomvárakat?
"Persze, aki ugyanazt gondolja és mondja, akinek ugyanaz a véleménye, mint Neked, az nem manipulál ugye, de akinek eltérő, az már manipulál. Érdekes és tanulságos megközelítése a véleményszabadságnak." . Látod látod megint bizonyítod amit állllítottam. alapból azzal kezdek hogy vannak témák amiben NEM értek egyet velük. mégis amikor ezekről beszélünk nem állítom hogy manipulálnak ( mivel nem is ). Te bezzeg most is szépen megpróbálod a szokásos fideszes jobbos sirámkodást hogy bezzeg mi nem vagyunk elfogadóak ha valaki másként gonndolkodik. Hát pont arról beszélünk mióta hogy nem az a baj hogy mást gondolsz vagy mást mondasz. Az a baj ha hazudsz manipulálsz ferdítesz nem pedig létező valóságokat próbálsz ütköztetni. . most is próbálod beállítan i magad áldozatként mint akit a vleménye miat támadnak pedig nem azzal van a baj hogy neked kedvezett a Fidesz politika és ezért kiállsz mellettük. Teljesen logikus hozzáállás és el tudom fogadni hogy egyeseket az anyagi érdekek az elveknél és a közösség hosszabb távú érdekeinél ez jobban motivál. Elfogadom de egyet nem értek Dehogyisnem véleményével 2006 megitéléséről vagy az összefogás teljes elutasítását részéről ha azok bármineműen együtműködnek az MSZP-DK párossal. Mert ezeket valós alapú érveken át teszik meg.
ezt is tudtuk hogy elobb utobb el lesz fogadva ha az uniohoz akarnak csatlakozni ezert is mondtam hogy orban foloslegesen vetozott es o csak azert vetozott hogy hatraltassa a nato csatlakozasat ukrajnanak semmi tobbert.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!