Én szivesen beszélek másokkal arról hogy az ő nézeteik mások bizonyos témákban. Én ( kormányunkkal ellentétben pl ) igenis hiszek a kompromiszumos együttműködésben ). De ha valaki nyílvnvalóan manipulál azt megnevezem. Nem kevés emberrel teljesen más véleményen vagyunk bizonyos témákban.
.
pl Dehogyisnem-el de még signal2-vel is rengeteg ügyben, ahogy több más emberrel is akiket te a "TI" kategóriába sorolnál. Mégis egyiket se vádoltam meg manipulálással és dezinformációval mive nem csinálták ezeket csak másként látnak bizonyos helyzeteket és másként reagálnának rá.
.
Ellenben nálad nagyon sokszor látom hogy tudatában vagy a dolgoknak és ennek ellenére is terjeszted a hazugságokat, ferdítesz szövegekben és mindent arról az oldalról nézel hogy a Fideszt minél jobb színben mutasd függetlenül hogy amit mondasz te is tudod hogy nem a valóságot fedi. A Megafonosokhoz képest sokkal jobban csinálod ezért nem annyira átlátszó de gyakorlatilag ugyanazt a munkát végzed itt szolidan mint ők a Facebookon.
.
pl Dehogyisnem-el de még signal2-vel is rengeteg ügyben, ahogy több más emberrel is akiket te a "TI" kategóriába sorolnál. Mégis egyiket se vádoltam meg manipulálással és dezinformációval mive nem csinálták ezeket csak másként látnak bizonyos helyzeteket és másként reagálnának rá.
.
Ellenben nálad nagyon sokszor látom hogy tudatában vagy a dolgoknak és ennek ellenére is terjeszted a hazugságokat, ferdítesz szövegekben és mindent arról az oldalról nézel hogy a Fideszt minél jobb színben mutasd függetlenül hogy amit mondasz te is tudod hogy nem a valóságot fedi. A Megafonosokhoz képest sokkal jobban csinálod ezért nem annyira átlátszó de gyakorlatilag ugyanazt a munkát végzed itt szolidan mint ők a Facebookon.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!