Ami legjobban dühit a dasxshortomat nem tudtam zárni ill az eur/dol shortcertimet meg ki is ütötték.A bukó dupláját nyertem volna a DAX-xal.A büdös qrva anyját az ERSTE árjegyzésnek!
Én délelőtt 55ft-n vettem TS38-t és 65 ft-n tudtam is zárni.Sajnos hiába akartam visszavenni nem volt árjegyzés.De a daxhortcertiben az euró dollár short certiben sem.STb.Botrányos de ez van.Márciusi gáz reál 3.136
Én is gondolkoztam, hogy visszajövök egy kis tőkével, de amint láttam megint eltűnt az árjegyző. Ezzel tényleg befejezem a certi-zést. Így nem lehet....
Fene tudja, de megint úgy láttam, hogy nincsenek jegyzők, szóval én már csak mozizok ebben a fosban, néha nézek be. ERSTE certivel és annak működésével ez egy rulett. Ha "Andy"-nél (kaszinóban) megteszed a tétet többet nyersz mint itt :D
Ha most 3.4 - 3.5-öt ér, lehet, hogy lesz hullámzás, de 1-2 héten belül ugyanitt lesz szerintem. A cash 3.560... a készlet megint csökken egy majdnem történelmit az előrejelzés alapján... nagy a gap a februári márciusi között. Magánvéleményem, hogy long pozit nyitva nagyobb eséllyel lehet szakítani szép nyereséget, mint short nyitással.
És az nem lehetséges, hogy zárásig viszont ez fog közeledni a márciusihoz, azaz ma nap végéig ez szépen be fog szakadni? Mert aki ma longban ül, az látja, hogy most ennyi, és gondolja eladom és megveszem 5 dolcsival lejjebb a márciusit. Szerintem ez lesz a forgatókönyv :)
Szia NBM! Arra spekázol - ha jól olvasom - hogy ma fut ki a februári NG kontraktus és holnaptól megy a márciusi, ami jóval a jelenlegi alatt van. Azaz ha folytatólagos diagramon nézed, akkor réses nyitás lesz és számításod szerint ezt visszatölti az árfolyam. Azaz nyitás után akarsz venni?
A Goldman
Sachs semlegesről felhalmozásra javította a ConocoPhillips részvények
ajánlását, amely az amerikai olajszektorból az egyik toplistás ajánlása a
nagybanknak. A Goldman elemzője szerint az emelkedő olajár jótékony hatást
gyakorolhat a cég cash-flowjára, továbbá a vállalat texasi és alaszkai
eszközeit alulértékeltnek tartja. Az olajkitermelő cégek szabad cash-flowja
javulhat az olaj árfolyamának emelkedésével, a Brent hordónkénti ára 2018
és 2022 között átlagos 57 dollárt tehet ki. A Goldman potenciált lát még a
Chevron, a Suncor Energy és a kanadai Natural Resources részvényeiben.
Ha a fordított helyzetet nézzük, akkor betöltötte a GAP-et short irányban. Elvileg most is be kellene töltenie... hiszen 3.4-3.5-re árazzák most gizit, miért forogna majd 3.0-3.1-en az új...?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.