Sokat gondolkodtam en is 217 el tudtam volna adni az egesz szette (nem ma) de tartottam tovabbi arfolyamemelkedes remenyeben. Azert lesz nehez mert alami kanyart biztos csinalnak, amikor jo az ar. Vagy nem vagyunk nyitva, vagy nincs arjegyzo.
Off:De sajnálom a DAX shortomat 13335 -ról indítottam akkor voltam gépnél napközben a munkahelyen,itthon meg bezártam 13280 környékén és nem vettem vissza.Futi alapján esélyes a 13100 alatti nyitás holnap DAX-ban.A nagyobb nyerőért nem vállaltam kockázatot napon túlra.Gázban is emiatt nem fogtam nagyobb pluszt.Bár amióta kiütötték a gáz longcertijeimet decemberben azóta nem fogtam nagyobb buktát sem.Nálam már ez is haladás tapasztalt kezdő jeligére a kiadóba!He-he!
Igazad van ne írjak marhaságot.Ha olcsó lenne a gáz csökkene a kitermelése éls ez felhajtja az árakat,így értettem a dollárerőt.Én kis naív.Sorry.De vissza gizikéhez,3.172-ről most visszafele pattog.R:3.129. Off:Daxli futi 13100 felé eseget.EUR/USD 1.23 felé közelít.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.