hát tudom, hogy borzasztó átláthatatlan, de azért hátha valaki érti :) https://invst.ly/6fi8c az én tervem a lila csatorna teteje környékéről indított short. csak nem gondoltam volna, hogy 2 nap alatt jutunk el idáig. ha minden jól megy 1-1,5 hónap múlva 2,8-2,7 körül zárom a shortot. nem nagy pénz ment ide mert gáz halál rizikó, de ha bejön akkor azért jó kis kör lesz :)
Szerintem meg kiszórtak a stopokat most sokan belongoltak bízva a 4usdben, de innen fordul csak már nem merek sportolni így is jól beragadtam vele:(-15%
Ha visszaolvasod kb 2017 február óta általam írtakat, talán világos lesz, hogy miért nem voltam bull párti. Én a szabályrendszeremet követem és az azt mondja, hogy tilos pozit nyitnom NG-ben. A szerencsén múlt, hogy szép nyerőt tehettél zsebre. Gratula.
nagyon szep nap volt a tegnap (Gaz +12%). 4 pozi maradt meg nyitva, 3.7 felett picivel varjak a zarast, utana pihi, meglatjuk merre viszik. A tarolok eleg szepen kiurultek, es hidgeet is varnak meg 3-4 hetig, szoval lesz meg latnivalo. Maci, koszi a multkori abrat :) Meddig varjatok fel? Ma gorgetes lesz sok cegnel.
Megtorpant
az olajár emelkedése miután tegnap éjjel az amerikai ásványolaj intézet
(API) közzétette szokásos heti jelentését. Az amerikai olajkészletek váratlanul
emelkedhettek az elmúlt héten, ami nem kis meglepetés azok után, hogy az előző
kilenc héten keresztül az EIA minden alkalommal csökkenésről számolt be. Az API
jelentése szerint közel 4,8 millió hordóval nőttek a kőolajkészletek az
Egyesült Államokban, míg a piaci konszenzus 2 millió hordós ugrást várt. A több
mint két hete tartó sávos mozgását megőrizve, továbbra is 62-65 dollár között
maradt a WTI árfolyama, jelenleg egy hordó nyersolaj 64,5 dollár a piacon.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.