Valaki elmagyarázná hogy most mi van? Pénteken 3,5on zárt a gáz most 3,085on van és aranyaiba egyik certi se ment annyit mint kellene vagy illő lenne de miért?
Pénteken a márciusi gáz 3.170 környékén zárt a ma reggeli nyitás 3.078 körül volt,itt is van egy résünk ill a rollover miatt van egy nagyobb rés is,ma csapkodásra számtok.
Nekem bejött a márciusi gáz beejtése erre spekuláltam,pénteken 3.180 környékén vásároltam 1000 db-t a TS 38-s certiből 48 ft-s áron,egyenlőre jó vételnek túnik. :-)
Jól megmozgatják NG-t mostanság. Nemrég írtam, hogy a szisztémám szerint NG így nem emelkedhet tovább. Be is esett. Most viszont azt mondja a rendszerem, hogy így nem eshet. Ebből arra következtetek, hogy lesz korrekció/emelkedés. Más...
Nemrég figyeltem fel az NGS-re, ami egy kis cég. Gáz kompresszorokat gyárt, ad bérbe, szervizel. Jól követi NG mozgását, de sokkal jobban teljesít. Ráadásul előbb jelzi az emelkedő fázisokat. Ez természetes is, hisz előbb kell a kompresszor és csak utána jöhet a fogyasztás. Általában december-februárban, júniusban van toppon.
Elolvastam én is és tetszett amit a kolléga leírt.Hál'Istennek ma volt árjegyzés és a tegnapi cert kiütés bukóját meghaladó pluszt sikerült ma abszolválnom a gáz TS38-s certi és a daxli TS73-s certi trédelésével.Árjegyzés ma rendben volt.Köszi ERSTE!Márciusi gáz ma 3.192-ig jött fel,jelenleg 3.174.Én a plus500.com oldalán nézem.:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.