A Trump-kormány pénteken határozatban engedélyezte a TransCanada nevű építkezési cégnek a Kanadából induló Keystone XL kőolajvezeték megépítését - írja a CNN.
Tom Shannon, a külügyminisztérium politikai ügyekben illetékes államtitkára írta alá a határozatot, és elmondta, hogy a kőolajvezeték megépítésének engedélyeztetése Donald Trump egyik kampányígérete volt. A határozat értelmében a kanadai cég befejezheti az olajvezeték megépítését. A vezeték Kanadából vinné a nyersolajat Nebraskáig, onnan pedig a Mexikói-öböl menti amerikai finomítókba. A Fehér Ház közleménye szerint Donald Trump pénteken sajtótájékoztatót fog tartani a döntésről.
Most látom hogy tegnap kiütötte WTI a TL66-ot, szokás szerint utána fordult is.
Nem úgy néz ki, hogy megtámadná a 60-at. :)
Én tartom a shortom 52,5 átlaggal, szerintem a kövi certit is kiüti kis oldalazás után. (TL64 -42.44 USD)
Zseniális, ahogy az erstések beállítják a stoppokat, régóta figyelem, hogy pont kiüti aztán fordul is vissza. Ez mindenre vonatkozik, kivéve EUR/USD, ott a kerek értékekre mennek rá. Pl 1.00, 1.10. Ezek nincsenek is veszélyben, látszik, hogy itt nem százalékot számolnak.
Egy trader alap dilemmája a "mettől-meddig tarthat egy hullám" kérdés megválaszolása. Erről szól a hozzászólásom. Aki poziban ül, annak akartam némi támpontot adni.
Ha jól emlékszem korábban írtad, hogy nem érted a hsz-eimet, ezért kérlek ugord át azokat.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.