Mivel shortban vagyok nekem nincs más lehetőségem,hogy kivárjam,hogy leessen Gizi.Ha ezt a hétvégét túlélik a certijeim akkor lesz esélyem újra nyerni.Mostanában negatív szériában vagyok ill beragadtam Giziben.Szórakozik velem a csaj!:-)
angyal, a 3,35 erős ellenállásnak tűnik a gizinél, ha fordul, akkor sztem innen fog, vegyes poziban állok, jobban örülnék, ha esne, de egyelőre még bull
Ma is nyitottam shortot,arra játszom,hogy jövő héten normális tavaszi idő lesz végre asz USA keleti partján.Ahogy a natgasweather publikálta az előrejelzését azonnal ugrott Gizi több mint 10 centet.Remélem 3.26-ról lefordul.Úgy gondolom beárazta a piac az e hétvégi coldblastot.
:-)
WTI helyzet változatlan, illetve nem túl rózsás. Bull scenárió maximuma nálam jelenleg már csak 57. Ha a hetet 48 alatt zárja, akkor az a valószínűbb, hogy tovább fog esni. Long pozíciókat érdemes szűk stoppal védeni.
NG leszúrhat 3,05-3,02-ig. Ha ott fordul, akkor tovább emelkedhet. De a támaszok vészesen gyengülnek, érdemes gáz long pozikat is védeni.
USA index chartok túlfeszültek. A március végi korrekció folytatására számítok. Ebből kifolyólag WTI-be, NG-be is beleadhatnak.
Hát a gáz egyenlőre nem bír a 3.25-s ellenállással,lepattant jelenleg 3.17 alatt van.Kár,hogy a mai shortomat zártam.Remélem beesik a jövő héten 3 dodó alá!Lajos 50 dodó felett!Jelenleg 50.6 a price!Megy fel a jövő héten?A jövő héten megtudjuk.Jó hétvégét mindenkinek!
Azt írja az investing,hogy a natural gas heti jelentés megfelel az előzetes piaci várakozásoknak.Natgasweather szerint április eleje hűvösebb lesz ami jelenleg az árban jelentkezik.+.2 felett van Gizike és nem akar esni egy tisztességeset.Részemről óvatos long 3.17-től fel.Ill short próba 3.23 környékéről le.
lajos adatot jhéten gyengébbre várom - reakció passz 50-51,50 erős szint
gizi ment ma, pedig én lefele vártam, gondolom azt hiszik hogy ott is jó adat lesz holnap
hahaha.. na megnézzük azt (egyébként sávban mozoghat sokáig 2 - 2,5 - 3.0 - 3.5 - 4)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.