Naposon egy 'morning star ' gyertya van vagyis egy kiugrás . A zárása ennek a gyetyának 2,9 . Ha ezt a gyrtyát nem haladja meg akkor az nagyon medve .... Brumm ! :) Hiába kapaszkodik . nyilván 2,95 felett a formáció nem él... :( De az még nincs meg . ITt lesz érdekes ,9 el mit tud kezdeni ....
link
továbbra se nyitnék semerre, várom az egyértelmű jelzést az irány tekintetében.
Kilokának igaza van: senki nem beírások alapján kereskedjen. Részemről továbbra is kivárás, bár tegnap igen shortos volt a helyzet. Úgy látom RSI 50 felett fordult épp.
reménykedem kilo, örülnék nagyon, a két long certiből van két-kétezer...meglátjuk, azt persze nem szeretném h ti bukjatok, csak hát a tőzsdén valaki nyerője valaki bukójából jön...
Tegnapi shortom mar szep nyeroben, sajnos a tobbletet koran nyitottam, igy egeszeben bukoban vagyok.
Remelem reggelre vegre ressel le lesz.
2.6-on mar happy, 2.5-on uberhappy leszek, de 2.7 is jo mar.
Jelentesig csak bezuzzak.
Nem mindenki szavazott longra...
Balu, ne a forum alapjan kereskedj, nem mondtak meg?
Jelenleg jo kontra indikator vagy gazra... Persze lehet most fordul majd.
Hát ki hova várja,ilyen ez!Én levárom a pincébe."Füles Maci" kollégának újfent igazat adok.3 db shortom van,de csütörtökön ill pénteken nem, zártam kis nyerőben.Hétfőn gyönyörűen longolhattam volna és aztán shortot nyithattam volna.Én és a pozíció kezelés????Hát van még mit tanulnom azt hiszem.....Főleg meló mellett nehéz a certizés.Mostanában csak kapkodom a fejem gizi nagyon cseles lett és manipulatív,főleg így kora tavasszal.2.9 felettről szépen lejött a "csaj".
link
én már többször felhívtam a figyelmet rá, hogy akkor long ha töri a csökkenő trendet, illetve a letört emelkedőt. Így viszont óvatos shortot lehet próbálok holnap, ha látok valami jó beszállót. A hétfői réses gyertya doji lett a trend alatt és azóta a rövid emelkedő trendet letörte, sőt a bollinger közepét is. Nekem innen sanszosabbnak tűnik egy lefelé kör. Fundásan talán a közelgő dollárerő támogathatja a lejtmenetet.
Hát haver talán jó lesz a shortunk,most vagyok gép előtt.Látom alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt.Gizi kapott egyet,remé- lem beszédül végre 2.7 alá.Elnézést a longosoktól!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.