Mindenkinek igaza van és senkinek. Minden attól függ, milyen idősíkon kereskedsz. Az elsődleges trend lehet bearish, miközben a másodlagos bullish.
Én kifejtettem mi a tervem: valamikor márciusban beszállni (valahol a mélypont környékén) és tartani június-júliusig. A stratégiám: 70% core pozició UNG-ben és 30% UGAZ (vagy BOIL)-ban.
Az UNG-nél legalább egy 30%-os emelkedést várok, míg az UGAZ duplázódik-triplázódik rendkívüli volatlitás mellett (az UGAZ neve "widowmaker" és nem véletlenül, valamint tisztában kell lenni a "decay" jelenségével is a tőkeáttételes ETF/ETN esetén).
Ez mind saját vélemény, nem minősül befektetési tanácsnak.
2,8-on vettem 23-án . Nagy volt a volatilitás majdnem eladtam de amikor a grafikont néztem napról napra azt mondja , hogy bullis. Lassan araszol felfelé.
bakker én picit rátok is hallgatva az ötezerből kétezret eladtam h parasztsorttal visszaveszem lejjebb, ezret tegnap zárás előtt relatíve a lehető legrosszabbkor, másik ezret ma, erre emelkedik tovább, hosszú menet lesz mire ezt kirendezem a gázzal, gázból....fuck, legalább jó ritmusba tettem volna....pont akkor esik v emelkedik intenzíven amit meg lehetne játszani, mikor mi zárva vagyunk, ez így triplán nehéz....
Törölt felhasználó2017. 03. 03. 17:30
Remélhetőleg vasárnap éjjel réssel le nyit a keskeny felhő részen átzuhanva.
Igazad van,de korábban ha napközben dolgoztam limitáras megbízás keretében sokszor zártam a pozíciómat kis nyerővel és az adott napon délután 4 után gép előtt ülve sima piaci áras megbízás keretében nagyobb nyerőt tudtam volna realizálni.Ez gizire ill. más tőzsdei termékre is igaz.Akár longra akár shortra játszottam...
Persze igazad van a tegnapi napra tökéletesen igaz amit írsz.482 az átlagom a TS 32-s certiben.Tegnap volt 492 is az ára.Ma meg.....Én arra várok,hogy ebből a szűk sávból kitör gizi.Én lefelé várnám. 510-520 körüli certi árnál már bőven jól érezném magam.
Már sokadszor olvasom, hogy azért nem zársz pozíciót, mert nem vagy gép előtt.
Miért nem raksz be TP-t? Akkor lenne esélyed, hogy ott teljesül a pozíciód, ahol szeretted volna.
Off:Az opimus miatt szurkolok Neked!Olvastam a cirkuszt az opimus és konzum részvények felfüggesztéséről a mai napon.Láttam a napi limites emelkedéseket a konzumnál ill.korábban az opimusnál.Mészáros megvette mind a két céget.Lehet,hogy kivezetik?Ez nem lenne gáz!
:-)
egyetértek, long oldalon vagyok, de ugyanez....olaj is...fuck, amiket eladtam az meg megy, opimus maradt az egyetlen reményem, na ez is gáz...gázszerelő...:)
A gáz alig mozog,se longolni se shortolni nem lehet.Azt hittem a tegnapi jelentés után ma esik,de nem.Kibaxott manipulatív ez az egész.Olaj is szenved...Bexarás ez a mai nap eddig.
:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.