link
mivel szar az investing csárt, így úgy veszem, hogy a 2,5-ös szintet még nem érte el és a csökkenő trend és bollinger közép alatt van. Sőt a napos gyertya egyenlőre dojis. Persze még lehet egy szép kövér zöld is.
Hambis csapat mókázik,most úgy tünik 2.8 körül gizi támaszkodik,de egy éjféli 100 pöttyös réssel le mindjárt helyre tenné a kis bullokat a bearok javára.
:-)
Pontosítva mondom mivel ma nem voltam gép előtt nem ment volna el 500-n A TS 32 certim,így helyes a mondandóm.Lesz még lejjebb sztem,a 2.8-2.83 környékéről eddig lepattant.Várakozásom szerint a 2.7 környéke ill.alatti terület lőtávon belül marad.Sávon belül 2.65 környékéig még leszúrhat gizi.
mega bearis adatra egyelőre nem mega bears
ennyit az adatokról és azok hatásáról
nem tutik
Törölt felhasználó2017. 03. 02. 17:20
Az eheti és jövő heti extrém bearish riport úgy látszik már be van árazva. Most a fundamentumok fele fordulnak és azok pozitívak. Meglátják a rosszban is a jót...
Na az én mai várakozásaimtól elmaradt a down,én 2.7 környékére vártam gizit a TS32 certim nem ment el 500-n,látom a mai max 492 volt.Remélem holnap réssel le nyit 2.7 környékén gizi és zárhatom a pozimat végre.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.