többiek jobban tudják, én gázban nem vagyok, otthon csak belekeveredtem 130 volt az alja A LONG CERTINEK, az ottani vételek jók, kérdés h meddig emelkedik, ma lesz adat fél 5-kor...
Köszönöm , olvastam a Portfolio.hu vételi ajánlatát ami 2,4 - , 2,5 között ad vételi ötletet . De 2,645 -től emelkedik !! Nem kereskedtem még ezzel de úgy néz ki érdemes már most venni . Kíváncsi lennék a véleményedre ? Mennyire techika és mennyire készlet vagy időjárás függvénye ?
Szerintem ma jött el a nap, hogy vagy kitör vagy bebukik olaj.
Okok:
-felragadt a jegyzés 54-hez
-tegnapi API meglepetésszerűen jó lett
-jön a szezon, ha még lassacskán is
Negatívumok:
-hedgek jól belongolták
-készletek nőnek az API jelentéssel szemben
bátor vagy...:) persze 15000 ha fogna az ember napiba 13 pontot az 195ezer, vissza is jönne a certis bukó bőven, csak nincs vér a pucámban, a tiédben van...horgász a pácban...:)
csak 149e-t, de visszavettem, az hozott 31,x-et, meg előtte is csináltam 11-et
valamint az olaj 31,x
totál 75e a veszteség ma
ilyen is van néha az emberrel :-D
árad a Duna, semmit nem fogtam...
A natgasweather is csak hétvégére mond egy kis mértékű gázkereslet növekedést.A jövő héten USA hőmérsékletileg jóval az átlagos felett lesz.Hát szóval....
egyet értek a az előttem szólókkal, roppant rafkós, arra játszani hogy az első fordulónál (annak tűnő) fordul roppant kevés. Még fog itt bajlódni lentebb kúszni...szerintem is.
Na szóval a TL 39 kiütésért nem felejtettem el és a TL 38-t lehetett ma jól DT keretében longolni 130-153 között.Ez a TL 39 certi kiütési balhé giziben adott egy maflást nekem.Kicsit még szédülök tőle de majd elmúlik.:-)
Ez nekem csak dt-re lenne jó,de kérdés holnap reggel hol lesz az ár.Én mivel dolgozom és egész nap nem vagyok gép előtt,ezért hasraütésre én nem fogok gizizni.. A TL 38 kiütését nem felejtettem el,úgyhogy swing pozicióba nem lépek egyenlőre.Dt-hez meg gép előtt kéne lennem egész nap.Nálam gizi most short lenne,de megvárom a csütörtököt,amikor EIA jelentés lesz d.u. fél 5-kor.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.