nem tudtam, hogy foleg daytrade-re veszitek; mert akkor persze nem a napos, hanem a 60min chartot nezitek. En naposan/hetesen egeszen 1.60 szintig el tudom kepzelni hogy lemegy, mire vege a bear piacanak, es egyelore inkabb short iranyba tradelnem rovidre is. De nincs ebben sok tapasztalatom, ti jobban benne vagytok. Amugy az SPy daytradejeimet be szoktam irni, de foleg az elemzesi reszeket; mert sokan (en is) SPY-t inkabb a proxy-jaival tradelem. . Sok sikert nektek.
eddig se olaj se gáz, se sp, de vettem Waberers-ből 99-et 1120-ért, de már adnám is 1160-ért, ekkora tételben nem rizikós, most harmadszor vettem, és mindig bejött eddig
azért köszönöm hogy szóltál, mert ha spuri írta volna két napja, hogy vett Richter shortot, szerintem nem vettem volna longot, szerencsére mind a ketten jól szálltunk ki, ha valaki megosztja a pozícióját, akkor sokkal komolyabban lehet venni a véleményét, neked nagyon sok jó elemzésed olvastam, szerintem sokan örülnének, ha leírnád mikor mit veszel, vagy adsz
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.