ügyes voltál, reggel még nekem állt jobban, de nem volt órákig árjegyző, hiába virítottam első helyen sokáig, mire visszajött már késő volt, holnapra nekem is jól jönne min. 5200, tegnap nagyon jól sikerült, ma csak bosszúság, de lehet jó áron venni majd olajat is
Nem tudom ebből mi lesz, de csak gyűlik és gyűlik a készlet, ami már hatalmas, annak szeptemberig kellene az utazgatós szezon végéig megcsappanni, 2014 szeptemberében azért szakadt be akkor, mert nyár végére nagy többlet maradt. Ott vannak a frackingosok, mind eladósodva nyakig, azok semennyire sem foghatnak vissza, annyit amennyit adnak érte termelni kell és imádkozni, hogy túlélik.
Egy dologban kérnék segítséget: Aki daxban mindig a jegyző felett tesz 2 forinttal a vevői oldalon, az hogy csinálja? (és ugyan így az eladóin) Csinálnám én is.
most már van, reggel sokáig a legjobb eladó voltam, aztán beszakadt a Richter, ....ha eladtam volna, vettem volna sp shortot, így remélem az még megy fel, és talán ez is lesz 5200, gyanús hogy az arany nem esik, az olaj nem emelkedik.....most 14-ig nem látom jöhetne meglepetés
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.