Betettem a kedvencekbe egy natgas papírt a KBC-ben, direkt beléptem 4-kor, nem lehet kereskedni vele, az 5$-os csúcsról 1/6-ára esett az árfolyama, $-os lett volna, ERSTE nem klappol nekem a jegyző eltűnések miatt, itt kell forduljon közel, reggel ránézek a chartra, meg akkor választok az ERSTEset, ha nincs más. http://keptarhely.eu/view.php?file=20190606v00qfi6wx.png
3 hónapig most simán lehet tartani olyan kicsi a spread a kontraktok között. Pár cent... így a roll over szinte nulla hatással van a certire. Az aggaszt, hogy szakad lefelé.. és már a 2es kiütésű sincs olyan messze.
szia neked is szép hétvégét, én a gázban nem szeretek ülni a bázisár, és a többi változó miatt, holnap szívesen adnám 100 körül, részvények közül a Thyssenkrupp a kedvenc mert az alján van és úgy mozog mint egy certi, napi 10-20%-ot is képes, ha ide jövök a fórumra mindenkinek adok egy+, mert nekem valaki élvezkedve adja a -, de legyen ez a legnagyobb öröme, neki is minden jót kívánok
Gáz nekem is van,sőt csak ez a certik közül.Lehet berakom a spájzba...Mindegy azért kirakom a piacra,hogy eladó. Itt futnak nálam amik érdemlegesek: Random-Certiscuccok. Meg a részvények(Unicredit),de ugye ez nem piszka mert ők osztalékosok. Én már holnap nem dolgozok. Kellemes pünkösdölést mindenkinek!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.