Szia én is zártam a Richter longot kerestem rajta 750ft-ot, és nem buktam a korai sp shorton viszont kimaradtam tegnap egy 52 alatti olaj longból, mit vegyek most
Én magasabbról estem le. :( Ha belegondolok, hogy bagóért eladtam a TS77-imet még 2000 környékén. Borzasztó. Most direkt nem adtam el, mondván nehogy úgy járjak mint a TS-semmel, egy kis emelkedéstől megijedek, Háát most meg kellett volna az eséstól. És lehet hogy még mindig esni fog.
Elég rosszul áll az egyenlegem. Az olaj megint megszívatot. Az utóbbi egy hónapban mindig rossz irányba álltam. Kérdésem az, hogy ti ilyenkor szoktatok tiszta pénzt betenni? Vagy nehogy az is elbukjon, inkább alulról építkezni? Most is megteszem az sp shortot, erre: https://www.portfolio.hu/vallalatok/nem-szegte-kedvet-a-rossz-adat-az-amerikai-befektetoknek.326865.html Bezzeg amikor longba álltam egy rossz adat és borult minden. Szóval a kérdés, rakja be tiszta pénzt? Ti raktok be ilyenkor?
Parallelen belül korrigálgat felfelé,de az esőcsati kivehető.Kezdődik megint a szívózás valamelyik opec taggal,mindig ez a műsor.Zöld gyertyáig ,vagy hatalmas alsókanócos gyertyáig nem veszek.
Arra gondoltam, hogy holnap elkezdem óvatosan venni a tl 80-ast. 81-ből van egy kevés, de leállítom a további vételeket. Bőven benne van még az esés. Nem tudom, miért ezt kezdtem el venni, biztosan be voltam nyomva...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.