Ja ês a Forint is erős - 410,5 Ft - mint hazai gazdaság..ja nem! Az gyenge, hiszen recesszió van. Szóval Koppány szedjêtek össze magatokat legyetek szívesek..
Múltkor 520-nál írtam, hogy ez gyenge, amit Trump után produkált.. Aztán lám..510Ft. Gyenge, hiszen azBH-s elemzês diszkontalt cêlára - 511- alatt van.. Kezdik lehet felfogni a kinti büfik, hogy Trumppal mégsem jár a stöpszli királyfi & csapata oly jól..? Ki tudja, de se EU-s pênz, se 611 Ft nincs most mêg.. Tudom ez szêp ês jó sokatoknak, szerintem viszont kevês. Más papírok 15-20%-ot is jöttek itthon, igaz ez az OPUS.. Jelentês 13.-án.. erősen kételkedem, hogy ebből a fából idên már erdő - 6XX Ft - lenne, akármilyen is a jelentés.. Êrdekes, hogy mióta Hángörien Peti vezet a zsebhuszár előtt azóta esik.. Remélem,csak véletlen mert majd 150K papír a számlán.. Szêp napot!
Pont ezért nem is veszik mert ha most elérni azt a szintet az árfolyam a cég úgyis gátolná az emelkedést a plafonnal.. Ezért tart közbe szüneteket hogy ne tudjon el szállni az árfolyam ezért mondtam hogy jól manipulált..
Balfaxkám megint itt vagy okoskodni? Előkerültél? Nem veszed észre, hogy ez a harmadik piaci srv program és egyszer sem tudott a meghírdetett maximum ár fölé menni az árfolyam!? ( 489, 645, 547 ft)
5.5% - 6% a a jelenlegi szint az srv-ben meghatározott maximum árfolyamtól... plusz a meghírdetett srv összeg sem egetrengetően magas... tényleg biztos vagy benne, hogy ez fogná az árfolyamot??? Egészen pontosan nem is fogja, hiszen csorog lefelé
NEW OPUS GLOBAL