Viszont mi is írtuk, hogy a spekák ezt kihasználhatják...szóval nem az opus mint cég lett rosszabb- csak az árfolyammal játszanak a kedvük szerint - mondvacsinált indokkal is...
Én is remélem, hogy nem igaz. Mondjuk ettől nem dőlne össze a cég- + pár károgó vehetne is részvényt mert nem a "dilettáns gázszerelő" lenne a tulaj..:) Ja és ma az árfolyam alapján jól látható, hogy 8-10% -al értéktelenebb lett a cég ( egyesek szerint - nem szerintem:)
elég baj h a korrupció ilyen szintre emelkedett..... ha mindenki becsülettel végezné a munkáját, nem kellene mitől félnie, a lakosság meg dîjazná is... (pl. megválasztaná mégegyszer)
Ooo a sok okos,de mondta hogy a tegnapinak nincs köze az Opushoz.Keljetek már fel,szedjétek be a gyógyszereteket,ez fidesz részvény!Aki ezt nem látja át,annak nemhogy a tőzsde,de még a jutalom krumpli sem való.
...el tudom azt képzelni, hogy a magyar államnak nem adta volna el az előző tulaj az erőművet, de egy cégcsoportnak már igen. a vétel után meg mindenki azt csinál vele amit akar, akár részben el is adhatja....
Az Opus Szerződés állománya, funfamentumát nem veszélyezteti Gergő. Ellenben likvid befektetési közül a 4IG t igen. Most Gergő átnéti 5 évre visszamenőleg a szerződéseket.... Ez necces.
Milyen kormánydöntés várható? Csak nem meg akarja venni az állam? Igazán mi csak ezzel járnánk jól vagy még akkor sem, ki tudja, hogy ez a szaros opus mire hogy reagál.
NEW OPUS GLOBAL