jó, sztem befejeztem :D tehát mindenki kommunista aki nem fideszes, ezt asszem deklarálhatjuk :D ha észreveszed ugyan azt a retorikát tolod mint 30 éve a kommunisták, csak itt, aki nem kommunista az imperialista helyett fordított a szitu :D vicces...
Nem olyan nagy baj hogy budapest elesett... ez megint összehozza majd a tábort, ahogy annak idején márki zay idején. Most majd megtanulja budapest hogy milyen a jó világ. Konkrétan az egész főváros egy daruerdő volt annyi építkezés ment. Majd most nem lesz.. lehet piknikezni megint a hajléktalanokkal a ligetben! Majd megy vidékre az 1000 milliárd! Budapesttől függetlenül egyébként a győzelem országos szinten totális: 19/19 megye Úgyhogy nincs ok a csüggedésre!
Aki a komcsikkal osszefog az is az szamomra.Alja mindennek.Alamizsna.Legalabb szetbasszak a Fovarost is.Aki Fideszes vezetes ellenere masra szavaz az nem normalis.Fidesz uralom alatt jobb ha az adott varost is Fideszes manusok vezetik.Lehet adni egy varosnak a kotelezo minimumot meg lehet adni azon tul is maximumot.
Szép termés a topikban... Gratulálok a Pestieknek, de ki fogja vezetni Karácsonyt???? Összefogás erre az egy alkalomra szólt! Megeszik egymást műsor indul. Gyertek vidékre pihenni...
amilyen az adjon isten... lehet a vidékiekkel is úgy beszélni, ahogy ő a budapestiekről. ez ennyi. Mellesleg semmi bajom a vidékiekkel, csak reflektáltam a kollégának a felvetéseire... :D
de bazki, ezt a szar komcsizást hagyd már el... aki nem fidesz az komcsi? :D gondolkodj már... MANYUP. és nem, nem kéne alapállapot legyen az hogy bárki van ott az lop... mint ahogy nem is teszi mindenki... de ha valaki meg is teszi, nem kéne természetesnek lennie... mint pl Borkai... újra megválasztják, szégyen!
NEW OPUS GLOBAL