Kérdés: Ha 73.000 db-ot beteszek 140-re, vajon elfogy? Meguntam, a ~300-as vételeim is feleződtek.. Utána már csak a 600 körüliek maradnának az unkáimnak..
1.5 milliós forgalom mellett menekülnek? az óraszij többet ér amit egy délutáni kávéra felvesznek.egyszerűen nem fűződik érdekük az árfolyam szintentartásához. pont leszarják a kisbefektetőket, gyakorlatilag ingyen hitelt nyújtottunk a rendszer üzemeltetéséhez, a befolyáshoz és hatalomhoz. gondolod, hogy amikor ennyi zűr meg zavar van, akkor pont arra fognak koncentrálni, hogy szegény beszopatott kisbüfik ki tudjanak szállni???? hát jelenleg pont leszarnak minket.egyszer talán majd jó lesz.talán annyi reményt látok, hogy aug 17-én lesz egy véleménynyilvánító auidiencia, ahol a pór nép és a vazallusok a szolgabíró elé járulhatnak sopánkodni. A szolgabíró pedig, majd viszi az előterjesztést a kegyelmes hűbérúr elé. Az előterjesztésben egyébként ez olvasható, sok más mellett 7 Az Igazgatók javadalmazásának alapelvei
A Társaság elöljáróban rögzíteni kívánja, hogy a jelenleg alkalmazott, (kizárólag fix) túlnyomórészt
rögzített javadalmazási elemekből álló javadalmazási rendszert teljesítmény alapú
javadalmazási elemekkel (részvény alapú javadalmazási elemekkel) tervezi bővíteni, amelynek
kidolgozása a Társaság rövid és közép távú stratégiai lépései közé tartozik). 7.7 Részvény alapú javadalmazási konstrukciók alkalmazása esetén annak elveit, valamint az
Igazgatók esetében a tényleges juttatások mértékét a Közgyűlés hagyja jóvá azzal, hogy a
részvényesek a szavazást megelőzően a részvény alapú javadalmazási konstrukciókról
részletes tájékoztatást kapnak.
Okosodjatok, ezt írtam be az otp topicba: ez a vicces, hogy a neres papírokból menekülnek a tolvajok, lásd opit és a 4igét, az ingyen kapott részvényeket is gyorsan adják, befostak a válságtól, Viktor kitermelt egy velejéig romlott pénzes "tőkés" társaságot, én ezt tartom e legnagyobb bűnének
NEW OPUS GLOBAL