Sokat sírok emiatt a hígfos miatt, ennyit utoljára talán akkor sírtam, mikor Esmeralda megvakult. Az a gond, ezeknek már csak a visszhang mer szólni, azt csinálnak ezzel a részvénnyel amit akarnak. Na megyek vissza a hálóba, megint merevedésem van.. futnom kell, mert elmúlik amire odaérek..
Én azt várom mikor derül ki, hogy a pl a Wamsler már nincs itt - valakié lett.. vagy a Hunguest is közeli rokonhoz került valahogy véletlenül.. vagy a KALL is a király legkisebb fiához került.. A TITÁSZ is micsoda veszteséges, meg kellett tőle szabadulni. Persze szigorúan utólag..
99% esélyt adok a buktának. Csak megmagyarázni nem tudom, hogy miért még mindig az 1%-ra teszem a voksom.
Sajnos le kell építeni itt a pozíciókat, bárhol máshol nagyobb eséllyel jön vissza a veszteség, szar nagyon, de ez van. Olyan rendszert építettek, amivel bármilyen kimutatást tudnak csinálni a holdingról és annak az ellenkezőjét is. Minimális nagyvonalúság sincs bennük, a hátsó ajtón kitalicskazzak a pénzt, meg a látszatra sem adnak: a menedzsmentnek 0 részvénye van. 0! 150 Ft-ot nem szánnak rá, mert sajnos nem is érdemes. Az még a sokat látott investoroknak is erős, hogy konkrétan végül meg az autópálya üzletből is kimaradt a cég, pedig közlemény is volt hogy pályáznak. Arról meg nem, hogy kimaradt. Legalja.hu/opus
Gyanítom, hogy a nálad nagyobb halacskák is fogva vannak azáltal, hogy ilyen minimalizált a napi forgalmi limit. Olyan, hogy csak azok léphetnek, akik megfelelő kp-vel alá is tudnak állni saját eladásuknak, vagyis lehetőségük van átkötni az állományukat.
Ha azt leírnám, hogy mit kívánok azoknak akik érdekeltek ebben az állandó lekötögetésbe, szerintem közületek senki nem tartana engem európai embernek. Lehet embernek se!
Úgy látom hasonlóan látjuk. Bár ne így lenne. A speka felhúzás 800-ig, az durva volt. Azóta az árfolyam a béka segge alatt. Úgy, hogy azóta a cég gyarapodott. Tényleg kerülik ezt a céget a befektetők. De szerintem a céget sem érdekli igazán saját magát.
Ja persze.Foleg mikor a ceg kp. allomanya joval tobb mint amennyire a piac ertekeli ezt az egesz fostartalyt.Mikozben meg minden vagyonelem mintha nem is letezne.Nagyon eletszeru.A ceg sokat tett erte,hogy a kutya se piszkalja,pedig lazan fel aron forog a reszveny.Viszont ha emelkedni keptelen akkor a befektetok elkerulik mint a leprast.Teljes joggal.Ami itt megy az teljesen abszurd.Barmilyen jo hirre emelkedni keptelen,de ellenben mindenre is tud esni es egyre lejjebb.
Sajnos ennyire értékelik ezt a részvényt. Lehet, hogy nem is ér többet. A nyereséget persze hogy kiveszik a tulajok. Nem forgatják vissza. Szvsz. Az állam úgy is dotálja őket.
Szanalmas ahogy allandoan lekotogetik a vegere.Akkor se tud ez a fos emelkedni mikor vegre kisut a nap nagy ritkan.Rohadjon meg aki ezzel szorakozik.Nyomorult senkihazi cegvezetes.350 meg a faszom.Retkes nyomorultak ezek odafennt.Mikozben minden szegmens hasit ezerrel.Hat nem a ceg teljesitmenye miatt rohadunk ezen a szinten.Szallodakbol mar csordul ki a fizeto vendeg.Szanalom.
NEW OPUS GLOBAL