Ez a papír nem más mint egy üzleti kapufa... kicsit több mint 10MFt forgalommal simán esik majdnem 5%-ot. Teljes érdektelenség, senkit sem érdekel, tartom a sok minusz ellenére amit írtam. Majd a zseni minuszoló ossza már meg, hogy a tényekkel mi a tököm a problémája...
Nem csak ez, ne bántsátok csak az OPUST. A négyes topikban volt egy jó beírás, idézem: 1 éve hol állt pár részvény,amit a kicsik is szeretnek: AutóWallis 101,5 ft most 107ft OTP 14000 10685 - Delta 70 40 - OPUS 250 198 - Richter 8700 7115 - CIG 335 318 - Telekom 416 385
Most komolyan, mit vártok? Pengeélen táncol a világ, az egész EU egy nagyon komoly zsákutcába ment bele. Az energia, alapvető nyersanyagok ára az egekben, minden törékeny perpillanat. És a feszültség tovább nő. Itthon hiába a 2/3-ad, hiába a jó jelentés, szenved az egész tőzsde, hiszen zömmel külföldi alapok mozgatják a kékeket. A többi pedig teljesen érdektelenségbe fulladt. Nem csak az opus, 4ig, delta, cig, app a többi is. Édeskevés a forgalom. Ha van is papírod, olyan mintha nem lenne, eladni úgysem tudod jelentős árfolyam rombolás nélkül. A kicsik az elmúlt fél évben szinte bárhol pénzt égettek csak, óvatosabbak lettek, megtorpantak, ahogy az ingatlan eladások is... Lassulunk, ami tudjuk hogy nem jó a tőzsdének. . Amíg a geopolitika nem nyugszik meg, nem oldódik meg az infláció és annak egyenlőre nem látott hatása, a tőzsdéktől nem sok jót várok. Nekem a kriptókkal együtt nagyjából 40 féle részvényem és koinom van, komolyan diverzifikálva. Sehol sem rózsás a helyzet, nem a longosok idejét éljük, pedig történelmileg a magas infla felfelé tolta az indexeket, de most van más is. . Sajnos az OPUS-nak sikerült addig szerencsétlenkednie 2018-tól egy full bull-ban lefelé, hogy mire épkézláb lett a cég megjött a medve, így cseszhetjük egy darabig az egészet. Szóval aki hosszú távú befektető lett annak mindegy, aki meg 10-20Ft-okat akart keresni annak most várnia kell. Én befejeztem a napi görcsölést...
Magyarország jobban teljesít 😂 Nem hagyunk senkit az út szélén! 🤣 Soha nem látott bérnövekedés volt 😂 A vállalkozás a vállalkozóké, és politikus vagyok 😅 Nem avatkozunk be a piaci folyamatokba 😂 Stb Stb Jaaaa Hajrá fidesz 😂
NEW OPUS GLOBAL