köszi. ez mekkora. akkor frissithetnék a honlapot. Tudna vki abban segiteni hogy mi számit a bét-en közvetett és közvetlen befolyásnak? ML-nek pl miért nem szerepel a neve alatt a magántőke alapján rá jutó részvények??? Ezt ő vallja be vagy van vmi szabály? Gondolom a Konzum PE is tartozhatna a neve alá csak nem azaz érdekük. Meg tudja ezt valaki erősiteni?
Köszönöm én is, de speciel nem ez a cikk volt. Ebben a cikkben az egyik nagy alap vezetőjét kérdezték. Én éppen emiatt a nyilatkozat miatt is vagyok pozitív a részvény iránt. Persze most még útálom mint a ...
a hirekben: "A Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. kezelésébe tartozó Status Energy Magántőkealap ugyanis a leányvállalata révén 49,57 százalékos közvetett tulajdont szerzett a Tigáz Zrt.-ben." Nem sztem nem ők kezelik ezeket az alapokat. csak az átvett Diófát kezelik. Vélemény?
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
a Társaság ügyvezetését ellátó Igazgatóságban bekövetkező személyi változásról
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út
59.; Cg.: 01-10-042533) („Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy HomlokMészáros Ágnes a Társaság igazgatóságának tagja a Társaság soron következő (rendkívüli)
közgyűlése berekesztésének időpontjával, de legkésőbb 2019. év 10. hónap 30. napi hatállyal
lemondott az igazgatósági tagsági tisztségéről.
OPUS GLOBA
NEW OPUS GLOBAL