Nekem a Sundial Growers (SNDL) a "gyengém", 0,6- küröl tolnék rá mindent.. vagy legalább is az összes Opust azonnal adnám, és azt vennék rajt.. vagy-vagy.. BOEING-et bánom, 210-nél vettem de keveset, szerintem ha beindul a repkedés, ~400-ig visszamegy. XPENG-em van 30-ról, de lehet azt ma eladom. Utólag már qrva okos vagyok én is;)
Nekem is van egy ~70.000db-os pakkom 300-325-ről. Záráskor be kéne' dobnom.. Ez még visszahozható, de hogy a többivel mi lesz, azt nem tudom, ráadásul ezzel feljebb tolnám az átlgom.. Sok pénztől, de tehertől is megszabadulnék. Nagyon nehéz.. jön a "nyár" is, szeptemberig ló.fas.. meg addigra kijön a vírus 4.0 játék is.
Látom teljes az érdektelenség. Se forgalom, de kötés is alig. A papaya által beígért nagyvadnak nyoma sincs. Az én olvasatomban a negyedéves jelentés is gyenge lett, mivel az üzemi eredmény minusz. A Titász még sehol sincs továbbra sem, talán ősztől , lehet majd csak jövőre termel ide.:( Meghoztam a döntésemet így sok év után megválok a részvényeimtől. Itt már nincs mire várni. :(
Sajnos az irigy mínuszol, hülyeségeket kommentál…az okos lehetőséget lát benne, utánanéz, kivesézi, és, ha úgy érzi, hogy lát benne lehetőséget, meghozza a döntését, jah mégegyszer is: az Opuszban is érdekelt vagyok, nem kevés pénzzel, tehát, semmi rossz szándék nem vezérel, egy lehetőség, ami jelenleg úgy tűnik működőképes…privát vélemény 😊🚀
Azon mi a megkopasztás beirta 26 nál Verak, eladta opusa x %-át és vett a Virginből! Ami azóta 60 dollar, kevesebb mint egy hónap alatt. Tényleg hatalmas megkopasztás, olyan badarságot irsz magad sem tudod. Itt mi megy azóta? Ugyanaz!!!!! Lassan 3éve
Azért zavar, mert már megint keresitek hogy kiket lehet beültetni és megkopasztani, amit persze csináljatok, csak ne az OPUS témákban, hanem egy arra létrehozott topikban.
NEW OPUS GLOBAL