Így van, türelem! Most már jön a nagyvad! Csak nem nekünk. Illetve ami eddig jött, az sem ért semmit. A 2017-es beültetés óta az árfolyam trendszerűen, folyamatosan esik és lapul ki mint valami sz@r az úton. Érdekes, hogy a cég árfolyama (vagyis a cég értéke, mivel tőzsdei cégről van szó) egyre szarabb, de a nagytulajdonos meg egyre gazdagabb. Hogy van ez?
Papya "jóslatai"? Miért nem a saját neve alatt mondja el a facen, vagy egy riportban,- akkor talán az árfolyam is reagálna rá! De így papaya nikkel a topikban üzengetés , ez olyan mint egy beültetés.
“Mészáros Lőrinc és gyermekei már bizonyítottak, hogy eredményesen tudnak vezetni egy nagy holdingot, biztos vagyok benne, hogy a repteret is jó működtetnék” - teljes mértékben egyetértek!!!!! Tegyük hozzá hogy a private jetek földi és légi first class kiszolgálásában és a privacy megőrzésében - ami egy igen kényes dolog ugye - ennél a családnál nincs nagyobb szaktudásu alkalmas menedzsment szerte Európában. Náluk a big picture számít….az hogy egyébként lof@szhoz sem értenek az lényegtelen….
Nem vagyok biztos benne, hogy Jellinek elbír egy ilyen nagy feladattal, mint a reptér vezetése. Mészáros Lőrinc és gyermekei már bizonyítottak, hogy eredményesen tudnak vezetni egy nagy holdingot, biztos vagyok benne, hogy a repteret is jó működtetnék, saját maguk, a Haza, és minden kisbefektető megelégedésére. A MOL-ban is számos külföldi befektető van, mindnyájunk érdeke, hogy magyar kézben legyenek a részvények, és az se jó, ha túl nagy a diverzifikáció, ezért szintén annak örülnék, ha az Opus többségi befolyást szerezne.
NEW OPUS GLOBAL