Lényegében ua. ezt írtam le konszolidálva:) és küldtem el a "Tervezőnek" kb 1 hete mert az ilyen szvsz bűncselekmény! A tervezőnek írjatok aki akar, ahogy én is tettem névvel, címmel a hitelesség és a gerincesség fontos . Ha jövöre nem vagyok itt likvidáltak:)) Ő tud ha akar az árfolyamon korrigálni, hát remélem küldi az ügynökeit felülvizsgálatra . Ha probléma van nincs más a főnöknek kell jelezni, írni, nem a kapcsolattartónak Dákónak ,HD-nek vagy ML-nek ezek ügynökök vagy az ellenzékhez szaladgálni. Ha nincs változás a Tervező nem hozza egyensúlyba a mátrixot akkor le kell bontani szvsz.Az elképzeléseim szerint maradok még . Nem kell elkeseredni mindig vannak jó lehetőségek , egészség legyen és a család a legfontosabb! Arra biztatok mindenkit írjon Neki szerintem van értelme!
Tudod majd mikor akad ki? Ha ez a kormány megbuktatja önmagát, mert sajnos az ilyen és sok-sok más sztori csak az ellenszenvet és ellenségeket gyűjti....ők meg majd csak azért is alapon behúzzák ezt a szánalmas, nulla baloldalt. Nem fognak gondolkodni, hogy ez jó vagy sem hosszú távon, de csak azért is rohadjanak meg akik átvertek és behúzzák. Szóval... amikor majd megbuktatja magát a kormány, akkor lesz majd nagy szükség a pénzre és a újra megerősödésre és egyűáltalán a fennmaradásra, média megtartására. EZ nagyon-nagyon sok pénzt emészt fel és akkor majd elő kell teremteni, így lesz az Opus is 1000 de még kétezer is mert pörgetni kell és pénzt csinálni.
Pont ez itt a lényeg! A piac és részvényekkel való kereskedés befolyásolása, megtévesztés, visszaélés. Mindezek büntetlenül mehettek és a mai napig mehetnek. Még hogy a bennfentes kereskedés bűncselekmény...és a nyilvános megtévesztés, befolyásolás mégis mi?Szerintem még károsabb.... Kihasználva és felhasználva a médiát, a nyilvánosságot, nos ez nettó befolyásolás, megtévesztés, tehát szálhámosság. Ebben az országban ezt lehet, így senki ne csodálkozzon, hogy tele a f@sza mindenkinek és egész nap NER, Mészáros meg stb. folyik mindenhonnan.Ezres nagyságrendben kúrtak át embereket, eltüntettek egy Konzumot és aki épp nem akarta eladni a Konziját azt is belekényszerítették az Opus szélhámosságba. A kopasz parasztéknak annyi gerince se volt, hogy biztosítsák a kiszállást.
NEW OPUS GLOBAL