Valóban... mert szerinted jobb csendben lapítani és nézni hogy ott megy a habzsidőzsi és a befektetők pénzét meg ellopták... és ezt szépen csöndben kell nézni, igaz?? Szerinted ez a jó megoldás?
Azért nincs (egyenlőre) további hatása mert mindenki várja a sült galambot... Tovább kell vinni az ügyet és akkor lesz hatása... De mindenki csak vár hogy valaki megoldja vagy csináljon valamit. Az ellenzéknek is kellett még 4 év hogy rájöjjön hogy összefogással többre mehet.... Hát, itt is el kéne jönnie annak az időnek... A téma el van indítva... A kisbüfiken múlik hogy kezdenek e vele valamit.
És még hol a vége.. Ez a BUBE olyan lesz mint annó a 4-es METRO, 3-4x-es lesz a számla vége.. Mibe fogadjunk, hogy amire elkészül min. 1.500-2.000mrd lesz !? ..és hol a többi ... és baszki nem jut az OPUS-nak belőle.. Azért azt meg kell hagyni - el kell ismerni, roppand ügyesek a maguk módján.
A képlet egyszerű sajnos, nincs külföldi tőke, ami erre a hírre elkezdené adni. Csak a ner van, és a beragadt kisbüfik, a ner mindig is, mi meg jó ideje tudjuk, hogy mi az ábra.
Nyugodj meg! Már lassan egy hete megírta Hadházy, és semmi nem történt. Tudja itt az egész ország, hogy mi a helyzet, így már ez nem meglepetés. Mindenkinek világos, hogy mindent ellopnak, azt is, amit nem lehet, éppen ezért nem lesz hatással semmire.
Ezzel a cikkel 2 dolog lett biztos szerintem,ha veszít a fidesz opinak ára zéró lesz.Ha nyer akkor 100 Ft csakazért is.Köztes 400 Ft állapot kizárva teljesen.Már mától árulóként kezelik a kisrészvényeseket.Komolyan ti nem ismeritek a NER-t hogyan működik.Hülyeség volt rohanni a másik oldalhoz pláne cikkben.
Hova jut ez a magyar világ...Hadházy mint opi kisbüfi megmentő...Hozzá kell futni panaszkodni?Ez nem volt szerintem jó ötlet jobboldali részvényestől aki bízott az opusban sokáig .Jön most a zuhanás a mélybe a lassú halál helyett.Ez lesz a válaszuk.Lehet hogy jogosan nem ?!Nagyon rossz döntés kiteregetni a szennyest ,mindig vissza üt a politikában.Opus rv-sek kontra Mészáros és Tsai. szép történet lesz...
Szerintem nem attól tartanak, hogy olyanokhoz eljut ez az infó, akik ellenük vannak, én a helyükben attól tartanék, hogy a nem túlzottan elkötelezett, de fideszhez húzó szavazók olvasnak ilyesmit, hogy palira veszik a bennük megbízókat...
NEW OPUS GLOBAL