A hozzám hasonló fentről beragadtaknak tudnam tanácsolni, hogy felejtkezzenek el az opusrol, olyan értelemben, hogy ne idegeljek magukat rajta nap mint nap. En amikor osszeszamolom, hogy "hogyan is állok", ezt a szart 0val veszem figyelembe, nem tervezek vele (100%ban ertekvesztes). Ha kivezetesre kerül, akkor helyben vagyok(kb) , ha meg evek multan megis csak lesz belőle valami, akkor lottó ötös a farzsebben. Bízom benne, hogy ennek nem 1:43millio az esélye, de nem cseszem az agyam azzal, hogy minden heten nyilvantartom, hogy most eppen 5-10-15millio a bukom. Mindenkinek jo egészséget kívánok.
vagyunk bizony sokan itt beragadva,a tőzsdefejlesztést is megcsinálták maguknak,a kisbüfi meg le van sz...rva nagy ívben,senkit nem érdekel.nincs új a nap alatt.
Sziasztok! Van itt még valaki? Jól bejött ez a tőzsdefejlesztés. Én úgy látom, hogy gyakorlatilag nincsen kereskedhető papír. Minden nap ránézek, de minek. Ti hol kerestek most pénzt? Külföldi tőzsdén? Vagy már mindeneteket elbuktátok ebben a Bluechipben? Bocs. Az utolsó kérdés gonosz volt. Vettem egy kis marékkal belőle 2 hónapja csak úgy mazochizmusból, de már régen mínuszban vagyok vele. No, sebaj, majd jövő áprilisban biztos megint nyóóócccázlessssz! Bocs, megint, de értelmeset nem tudok írni.
Az már itt is kifejtésre került, hogy aki ebbe fektet, az arra bazírozik, hogy az Opus KORRUPCIÓ útján előnyre, többletjövedelemre tesz szert, és ezért éri meg befektetni. Szerinted ebben van támogatandó dolog? Kell-e empatikusnak lenni azokkal, akik olyan cégbe fektetnek, amely nyíltan a közpénzek tisztességtelen előnnyel történő megszerzéséből él?
NEW OPUS GLOBAL