Hogy hol a pénz? Hát a tengerentúli tőzsdéken és kriptokban!! Csak a környezetemben ismerőseim 80% a leszámolt tavaly, vagy ez év elején ezzel a szaros magyar tőzsdével, és többé vissza se néz ide!!!
Maradok ezzel az 50k db-bal, sok év szarakodás, ideg miatt kivárom mit hoz a jövő, ha tetszik, ha nem....itt magam részéről befejeztem a boxmeccset veled....Hajrá Opusz - Hajrá Virgin‼️🍀
Csak tudja majd visszavenni! Kívánom hogy egy nagy gap UP legyen és lemaradjon a sok lenyomó broki, szenvedjenek ők is, hogy ne tudjakolcson visszavenni a kölcsönkapott papírt amit elszórtak!!!
Az a döbbenet, hogy az OTP rali 7 v 8 napja alatt kb 50Mrd forgalmat csinált. Ebből DT legyen 10-15 mrd. Legyen netto 30 Mrd az eladás, ennek mondjuk 2/3-a intézmény és külföld. Akkor is marad 10 Mrd Ft, ami a Bét-en belül sem ment sehova, semmi nyoma, nulla. Talán Richterbe kicsi, meg a MOL-ba, de Speka papírokba semmi. Opus szempontjából nagyon előremutató a 4ig jelentés: hatalmas számok fel. Még osztalék is van!!!! Mai forgalma és mozgása zéro. hol a pénz?
Majdnem biztos vagyok benne, hogy van egy folyamatos nagy eladó.Hogy egyetlen nap sem jut levegőhöz, az ennek tudható be. A vevők között is van nagy játékos, ők szerintem tudják, csak talán azt nem, mikor fogy már el.Ezért lassú az ereszkedés, viszonylagos forgalom mellett. Ez akkor geciség, ha a vevő és eladó nagyjából ugyanaz, és így csavarják ki a részvényt a kipattanó spekiktől. Ez addig éri meg, míg a spekik többet adnak, mint amennyit vesznek. Amúgy az egész BÉT szar.
Így utólag kiderült, hogy nem Jászai volt az aki kifosztotta a befektetőket. Teljesen világos ,hogy Mészáros Beatrix alkalmatlan az irányításra. A kijelentései teljesen megtévesztőek, a valósággal köszönőviszonyba sincsenek. 7 millió db részvénnyel kezdeményezni kell a vezetőség leváltását. Az MNB- t nyilvánosan nyilatkoztatni a vizsgálatról ami az Opus globál árfolyamának manipulációjával kapcsolatban lefojtattak. Nyilvánvaló a cégvezetés és a nagytu- lajdonos manipulatív , a részvényesek megkárosítására utaló magatartás.
NEW OPUS GLOBAL