Ennek az esésnek sajnos Én is részese vagyok, 65.000 db-ot adtam el, maradt 50.000 db, ezzel Én kitartok, bmi lesz a vége....Virgin Galacticba megy 15:30-kor az összes....nem vok bróker, se semmilyen pénzügyi szaki, egyszerűen elegem van ebből a szarkupacból, bukó grva sok, de talán USA nagyobb szerencsével kecsegtet....mégegyszer is: 50.000 db maradt....Hajrá Opusz‼️🍀
611-ért vihetik az én pakkom :-)))) Gondolkoztam ezen, de szerintem fontos a tőzsdén maradás, de egyébként a "naposok" nagyon közel vannak egymáshoz...
Fogalmam sincs hol lesz a vége! Nincs itt már értelme technikailag és funda alapon sem elemezni. A fundához és a TA-hoz sincs már szoros kapcsolata az árfolyamnak. A lehető legrosszabb történik. Csorog lefelé, megállíthatatlanul. Mondanám, hogy megdöbbentő a menedzsment hozzáállása, de már kifejtettem erről a véleményemet. Nincs abban sem semmi meglepő. Gratulálok a kitartóknak, kötél idegeik lehetek!
Szia Balin Szerintem aki itt benne van régről (1-2-5 év) az már feladta, és nem adja el. Esze ágában. Én elég sok opusost ismerek. Vannak sokan, akik követik az árfolyamot, rámegy a lelkük de itt már nem adják, és ismerek 5-6 olyat aki nem is nézi, nem is érdekli, és tudja, hogy majd jó lesz. . Szóval itt már a maroknyi kisbüfiből túl nagy kitárazás nem lesz. De ez az én véleményem
Sokan várják a fordulatot, pedig előtte egy méretes, lendületes esésnek kell jönnie, erős forgalom mellett! Az fogja jelezni, hogy a végsőkig kitartók is feladták. Na utána talán, jöhet majd emelkedés!
Törölt felhasználó2021. 05. 25. 14:13
Már túlzás amit művelnek! Évek óta! Adja az ég, visszakapják az élettől vagy igy vagy úgy!!!!
Egyébként én rájöttem. Most azért esünk, mert esik a masterplast, és húzza magával.. Eddig azért estünk mert ment a masterplast és oda ment az okos pénz., ez meg hullott.. :-)))))
NEW OPUS GLOBAL