Wifi van? :) Balatonnal csak finoman.. Nyár elején Szepezden bicikliztünk, volt egy 1200m2-es telek, a kert végében szó szerint a Balaton(nádas). Eladó tábla kint. Felhívtam, hogyé' adja. Semmilyen közmű nincs. Saccolj, milyen összeget mondott? (i.ár: 200-220M). Khmmm..
Kollégák! Nincs itt semmi gond, hiszen sokszor emelkedik az árfolyam, hullámvölgyek alapján, egyszer biztosan megyünk majd felfelé is, most még lefelé tart vagy nem? Egyszerűen csak a tényeket írtam le vagy már az egyszerű tényt sem szabad leírni? Csak dicsőíteni szabad ezt a szép fúziós csodát? Fogadjatok már el másfajta véleményt is, én nem látom éppen csodásnak ezt a mostani helyzetet, csak azt látom, hogy az alapjaik szórják a piacra a részvényeiket, jól kitalálták ezt, soha nem tudjuk meg, hogy melyik mennyit adott el belőle pontosan, mert olyan szövevényes a cégháló. De ha titeket zavarnak a tények, akkor maradok csendben ezentúl, ti csak csápoljatok tovább itt ennek a szép árfolyamnak, mert ezt jó látni, mert a kisbefektetőik érdeke az fontos, mint sokszor hangoztatták már.
NEW OPUS GLOBAL