Én nem tudom, hogy jön-e fordulat- csak bízom benne ezért egy hete veszegetem. Mondjuk pár ezer darabbal én valóban minimarinéni vagyok :) A nagy TA szakértők mind lefelé mondják sajna, de elég buta vagyok hozzá, hogy másban hiszek.:)
Egyedül ez az Ajka-zás nem világos. Azt tudom hogy csoki írt egy mindent tisztázó blogbejegyzést amit végül nem küldött el, de nem tudom hogy lett ebből Ajka, valaki felvilágosíthatna :D
Nyaraltam, leszartam a tőzsdét, úgyis manipulált az egész. Ahogy látom semmi nem változott. Az Est média a nagy hír óta csak esik, a Futurban a bennfentes feléneklők szórják, itt mindenki retteg Jászai pakkjától, pompi elemzéseitől, önkormányzati választásoktól, Trumptól, a Wallisban az autóipar hullámzásától, nincs semmi új. Szóval nincs semmi új mondanivalóm nekem se, kérem kapcsolja ki :) Tegnap valszeg Msci, Cece vagy akármilyen àtsúlyozás volt itt és ránéztem. Szépen adogatja le valami/valaki a cuccot folyamatosan, direkt stresszel. Úgyhogy megrohadhat az egész, egy normális tőzsdén az ilyet kivizsgálnák és a gatyáját is leperelnék róluk, de nálunk ugye minden egy kézben van, igazi bennfentes mutyi tőzsde ez. Ma a kék papír megy, holnap a piros, aztán a zöld. Kb ennyit kell tudni és eltalálni annak aki pénzt akar keresni.
NEW OPUS GLOBAL