nekem most lett tiszta, hogy így vagy úgy, de csak tulajdonosok leszünk a tigázban, mert az opus megvette a status capital zrt 24,67%-át és a status capital zrt a tulajdonosa a status energy magántőke alapnak, ami 49,57%-ban tulajdonos a tigázban, javítsatok ki, ha nem így van
Mi vagyunk a kirakat "Mészáros cég" ezért vett ML minden területen új cégeket és azokkal nyereget :) Így Mi terjeszthetjük, hogy hiába vagyunk ML főtulajjal az istenért sem nyerünk jó ideje és ez jó arra, hogy elüljön a hype ML körül.. Mi meg szívunk :))
Mindkét cég (Fejér BÁL és KPRIA) közös tulajdonosa Schmidt Zoltán, ML haverja, KPRIA-ban Jászai Sándor, bányakapitány is tulajdonos, JG apja. Fejér BÁL-nak megvan az atomerőműi minősítése. Körvonalazódni látszik a Paks II-ben közreműködés és az esetleges NAGY OPUS-ba történő beolvadás lehetősége. Hajrá OPUS!!!
azért ezen a szinten ez több mint puszta remény szerintem, csak belelátnánk végre a cég lapjaiba, de hát ennyit a transzparenciáról, meg a mozgalmas időszakról, (nem)kicsit vaknak érzem magam, a TA meg itt szerintem használhatatlan
én úgy döntöttem a tegnapi alját tekintem alapnak és tiszta lappal bízok az emelkedésben, jobban érzem ettől magam, mint hogy várjam a halált, meglátjuk, szerintem ennyi elég volt az esésből, mert itt már keményen zsákolják az intézményi befektetők, beltartalom az meg van dögivel egy jóval magasabb árfolyamhoz is, de biztos csak a lila köd
NEW OPUS GLOBAL