Tény, hogy valaminek nagyon meg kéne változnia hozzá... Ha nem tesznek semmit, csak ez az idegőrlő napi 4-5 forintos lecsorgás marad. Ha nincs story az emberek még ezen a 240 környéki árfolyamon sem gondolják, hogy érdemes venni és minden bizonnyal 220 Ft-on sem lesz ez másképp. Még az sincs, hogy eladói nyomás lenne a papíron mostanában... Egyszerűen csak érdektelen.
Szerintem nem "hülyének nézés" kategória volt ez, mert tudták ők, hogy nincs az a hülye, aki ezt elhiszi. Egyszerűen a "kisbüfik szemébe hazudozás" kategória ez. Nem történik semmi, ha ők is, mi is tudjuk, hogy hazugság valami. Ez nem az első és nem az utolsó hazugság volt. Érdektelenek számukra a kisbüfik bármilyen szempontból, ez a helyzet. Érdektelen a megítélésük a cégről, közömbös az érdekük.
Sziasztok, tudom senkinél sem oszt szoroz, de végül nem adtam el hirtelen felindulásból. Az elmúlt pár napban kikértem pár ember véleményét, akik többet láttak és hallottak már nálam és most úgy tűnik ennél mindenképpen magasabb, 300 feletti árfolyam a cél rövid távon is. A forgalom is ezt támasztja alá. Kivárás van. Mindenkinek kitartást és hirtelen kiolvadást.
Úgy voltam vele tavasszal, hogy ha esik 200 alá veszek még belőle. Nem fogok. Semmilyen kommuniké nincs a vezetők részéről. Lesz.rom hogy nyár van.Bukóban ülnek nagyon sokan. Én eladtam a profitot hozó lentebb vásárolt pakkokat, és sokkal jobban érzem magam,hogy másba raktam amin 1 nap alatt profit lett. Itt meg nézegetjük a lecsorgást hónapok óta.
NEW OPUS GLOBAL