Szia csak egy megjegyzés kérdés azt írtad tegnap hogy nem okolsz senkit a saját döntéseidért.... A kérdésem lenne miért is döntöttél így ? miért Is döntött Több ezer kis részvényes így miért kell mindenkinek saját magát okolni a döntéseinkért talán mert mindenki ugyanazt hallotta olvasta amit a fő Vezérek kommunikáltok felénk hogy mindenki jól fog járni? És hogy ez egy megbízható jó befektetés!? Szerintem csúnyán át lettünk VERVE
Lehet, hogy így van, ahogy írod, de szerintem, ez akkor is az ő privilégiuma, hogy milyen árfolyamnál van neki is az irracionalitás... ! Részemről ennyi. Pace !
Van még bőven a palettán, az Autowallis is hasonló utat jár (most éppen azon megy a vizsgálat, hogy vezetők benne voltak-e a több száz milliós kárt jelentő bűncselekményben - pedig a fő tulaj ...), a MOL is szép lassan csatlakozik (pedig az talán még hihetetlenebb ismerve a korábbi számokat a gazdálkodásukról, meglévő vagyonukról) és ott van még jó pár "feltörekvő kis részvény", ami furcsa utat jár be, sokszor a sejtett fundamentumokkal ellentétest.
Akkor másként közelítem meg a dolgot. Ha 10 ft -ra menne az árfolyam "Ő" még akkor is optimista lenne. Lassan már irracionális. És nem is akarom túl ragozni. Persze ez csak az én véleményem. Bár ki is , hogy gondolja.
Te nem érted, amit írtam! Én a Gyurira vonatkozó mondataidra reagáltam, nem pedig arra, hogy a bukóban levő részvényesek, mi mindenben tudták volna visszahozni az ide rakott pénzüket, az elmúlt 2.5 év alatt! Az pedig miért zavar téged, ha Ő ennyire hisz benne, neked és a többieknek, nem muszáj ebben hinni, aki nem akar! Elhiheted, hogy mennyire nem tetszik nekem sem az árfolyam jelenlegi állása, 60% körüli bukóval ! Mégsem okolok ezért a döntésemért senkit, csak magamat, de már nem tudok/nem akarok kiszállni ekkora veszteséggel ! Különben, tényleg nagyon kezdő vagyok, mert csak 1992 óta van különböző részvényem. Az EPT-vel kezdtem.
Úgy látom nem érted. Neki semmi köze az árfolyamhoz. Csak a kitartása "mind halálig". Ez olyan mint ha meg csalna a feleséged akit úgy imádsz, és ennek ellenére hiszel neki. És a másik, leírtam , minden "ezer" éve benn lévő részvényes már jobban járt volna ha bár mire cseréli le ezt a szart. Sajnálom ha nem érted miről van szó. Biztos most kezdted.
NEW OPUS GLOBAL